Pupincurismu romanesc de mare arta

Si iata ca a trecut si 1 decembrie si pupincuristii UE din Bucuresti si-au tras instalatie in culorile Europene(Hotnews). Halal natiune, halal conducatori.

Sa vaslim bine in curu gol catre Europa cu spatele !

4 comments for “Pupincurismu romanesc de mare arta

 1. vlad
  December 4, 2006 at 12:07 am

  Da, m-am minunat si eu de albastrul ala spectral. Nu m-am prins la inceput ca aer legatura cu europa. Credeam ca de Craciun avem nevoie de caldura, fie ea si in culori.

 2. fanel
  December 4, 2006 at 9:04 am

  suntem atat de patrunsi de spiritu Craciunului cu albastru ala…

 3. ionuca
  December 7, 2006 at 1:07 am

  :)) Sa stii ca si eu exact la asta m-am gandit cand am vazut minunatiile alea: WTF?! ORNAMENTE DE CRACIUN CU STEAGUL EUROPEI?! Make way, I’m gonna puke!

  Ce sa-i faci? Pana cand nu o sa intram in UE nu o sa se calmeze astia. Iar apoi o sa inceapa sa injure Uniunea pt ca ne va impune tot felul de legi care nu multora o sa le convina :D

  Abia astept sa vad cum se revolta exact cei care se bateau mai tare cu pumnul in piept Pro Integrare :D

 4. fanel
  December 7, 2006 at 9:38 am

  Asa e Ionuca da eu unu m-am saturat sa se uite toti cunoscuti mei la mine ca la un ciumat cand le vorbesc de treburi din astea. Uneori ma mai iau si peste picor ca nu inteleg concepte economice si alte blabla-uri de genu asta. Sper sa pana la urma sa incetam sa ne mai comportam ca niste complexati si sa invatam sa gandim si dupa sa vorbim nu sa vorbim si dupa sa gandim….Si sa inteleg ca atitudinea de genu ROMANIA SUX(SUCK’s) nu este o atitudine care sa ne duca undeva, daca americani(pe care eu nu-i iubesc foarte mult da-i stimez ca fac din orice cacat sarbatoare nationala) ar fi gandit ca noi n-ar fi ajuns unde sunt ei acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *