Bani pe post sau cum vom deveni bloggeri profesionisti

August 19, 2008
By


Am dat la un moment dat pe net, pe twitter, pe toate canalele blogosferice de acest site interesant . La inceput mi s-a parut ca e una din celelate reclame de genu:”Castiga acum un catralion de lei jucand inteligent scheme de pacpac pe net pe site-ul XXX.ws.com.net.il.ro.th”. dar privind mai atent am observat ca nu e un clasic site de mlm-isti indoctrinati. Oamenii au mirosit ca Romania e o vaca buna de muls cu multa productie la hectar in ceea ce priveste postarea blogosferica si s-au gandit sa-i monetizeze pe baietii si fetele care scriu deocamdata din placere.

Daca au talent de ce sa nu o faca ? Cati dintre noi n-am visat sa castigam bani din pasiunile pe care le avem ?

Aparitia acestui site cosnider ca are si un efect ecologic in ceea ce priveste scrisu pe net, omu daca vede ca-i iese bani dintr-un articol serios nu o sa mai scrie susanele de 2 lei ca dehhh :”asta vrea publicu dupa cum ar spune OTV-ul”.

Un alt punct de plus pe care il pot acorda oamneilor care au gandit toata treaba asta este ca ofera o mana de ajutor persoanelor necunoscute si care n-au trafic de enspemii de vizitatori si ca re nu sunt primii in Zelist dar care au talent la scris.

Deci in concluzie tastati –>> http://banipepost.com/ si spor la scris.

Multumesc DanyBlog primu la care am vazut treaba asta.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *