Societate numele tau e uitare


Stefan Hrusca-Dor de Cluj
Asculta mai multe audio Muzica

Ascult melodia de mai sus si ma cutremur. Ma stiti ca sunt un patriot idiot care nu iese sa se bata cu lumea pe strada sau sa arunce cu pietre la pseudorevolutii de catifea manuite de papusari batrani si cretini. Melodia de mai sus mi-a dat seama ce lipseste romanului ca individ care trebuie sa se identifice intr-o lume fara tatuci cu smecherii si afaceri cartelizate: RESPECTUL DE SINE.

Romanul e o rama care fura cu ochiu pe gaura cheii, romanul e vizoristul care-si spioneaza vecinul sa vada ce dracu baga in casa la 12:30 cand vine vecinu un pic cherchelit, romanul e ala care baga capu la cutie cand e rost sa-si asume respensabilitatea cuvintelor si a faptelor, in schimb cand sunt in haita se napustesc ca hunii.

Barbati bravi, darzi si neinfricati! asta auzim la lectiile de 3 lei pe care ni le servesc la scoala…suntem un popor de cacanari care a uitat sa-si iubeasca aproapele…este o problema de bun simt, daca stai sa te gandesti dincolo de latura religioasa pe care o stim.

Deci prima lectie de romanism spune asa:

1. Iubeste-ti Aproapele!

  6 comments for “Societate numele tau e uitare

 1. September 9, 2009 at 12:50 am

  Tu ştii ce vrei? Vrei ca românul să-l iubească şi să-l respecte pe cel de lîngă el, cînd el nu se iubeşte şi respectă pe sine. De la cretinul donator de organe care moare încolăcindu-se cu maşina de copac fiindcă a dat blană ca descreieratul, pînă la scorbitul care mănăncă caca cu găleata ca să nu-şi piardă locul călduţ dar se dă lup moralist, românul nu se respectă pe sine.
  .-= Saturnianul´s last blog ..Hai Mării şi Mărioare… =-.

 2. September 9, 2009 at 10:06 am

  Cam greu cu iubirea aproapelui în România. Ar însemna ca românii să îi iubească şi pe unguri sau pe ţigani şi invers. Ceea ce nu cred să se întâmple în următoarea 100 de ani.
  .-= Vlad´s last blog ..Gurga, Breaza, Prahova – 2004 =-.

 3. September 9, 2009 at 11:38 am

  Ar trebui sa invatam…dar as dori ca invatarea sa fie reciporca adica: Nu eu te ajut pe tine pentru ca te consider tigan si tu ma ignori si te porti ca un copil rasfatat care oricand apeleaza la minoritarizarea sa pentru a iesi din belele.

  Respectul de sine e o chestie pe care ar trebui s-o invatam in primi 7 ani de la parinti si societatea inconjuratoare.
  .-= fanel´s last blog ..Societate numele tau e uitare =-.

 4. September 9, 2009 at 11:44 am

  problema este că dacă primii 7 anii îi petreci pe străzi cerşind şi furând e cam greu să înveţi ce înseamnă respectul de sine.
  .-= Vlad´s last blog ..PENTRU O ROMÂNIE DE VULTURI, NU DE STRUŢI! =-.

 5. September 11, 2009 at 12:44 am

  Suntem un popor de pitipoance si cocalari caruia i-ar sta mai bine cu un imn national fredonat de gutza. Daca Romania ar fi rasa de pe fata pamantului si in locul ei s-ar face o parcare omenirea nu ar pierde nimic,dimpotriva…
  .-= Blogorescovici´s last blog .."Gainarii" mei sunt gainari adevarati =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.