#motiune (a) unei clase politice absenta

Azi e zi de motiune la Parlament. Stiti casa aia unde se duc unii sa-si aranjeze afacerile si o data la patru ani sa ne ofere 1 kil de zahar, 1 kil de ulei si sa ne smulga promisiunea ca-i futem o stampila la alegeri.

Motiunea se refera la caderea guvernului Boc2, un soi RoboBoc se intoarce. Indiferent de rezultate ramanem o tara din Uniunea Europeana cu o conducere de lumea a treia.

Cartelizarea Romaniei sub toate aspectele ei nu face decat sa mareasca presiunea din Oala Minune a bazinului electoral. Noi vrem pamant din trecut se transforma in Noi vrem sa traim si tare mi-e frica de o noua piata in baie de sange.

PSD merita? PD-L merita? PNL merita? Etc merita? Este foarte simplu sa pui aceeasi intrebare pentru fiecare aceasta doctrina pentru ca ele n-au facut nimic in cei 20 de ani de democratie decat populism, demagogie prelectorala si actorie de 3 lei.

N-o sa zic vorbe mari cum arunca Realitatea TV cu Vreau respect sau cum zic Antenele Miscare de rezistenta…cer doar un pic de bunavointa in a pune osu la munca pentru a crea ceva in tara asta pentru ca riscam sa nu mai avem nimic din tot ce ni s-a oferit.

  4 comments for “#motiune (a) unei clase politice absenta

 1. October 13, 2009 at 2:49 pm

  Bun articolul. Scurt dar la obiect. Bravo.
  .-= Mihai Pintilie´s last blog ..Nu ratati sa vizitati.. in Munchen (I) =-.

 2. fanel
  October 13, 2009 at 3:14 pm

  Multumesc

 3. October 13, 2009 at 3:43 pm

  Hai ca azi au facut-o.
  .-= Dr.A´s last blog ..Guvernul Boc a cazut. Din nou ! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *