Franturi de ganduri…frica de nimic

December 29, 2009
By

E 5:01 si n-am somn. De la 4 ma zvarcolesc pe net. In casa e frig desi am centrala am inchis caloriferele pentru ca frigul imi contracta mintea si o pune sa lucreze.

De cateva zile nu am somn si corpul gandeste pe pipaite. Simt ca se intampla ceva si nu-mi dau seama ce. E un sentiment pe care-l traiesc rar si nu-l inteleg. Nu-i o chestie care sa doara sau care sa ma arunce in prapastia depresiilor, e doar un sentiment de frica de nimic. Sunt ganduri zburatoare, sunt priviri de bufnite batrane care te fixeaza intr-un scun imaginar cu rotile si privesc fascinate cum te torturezi singur.

Daca ai timp sa iesi din tine si sa te privesti banuiesc ca e un spectacol frumos: mai multe actiuni care au loc simultan si care toate formeaza o cupola de angoase care tind spre aceeasi concluzie: Ceva se intampla!!!!

Tags: , , ,

4 Responses to Franturi de ganduri…frica de nimic

 1. iYli on December 29, 2009 at 6:14 am

  Se intampla.
  Nici eu nu dorm.
  Buhuuhuuu!
  .-= iYli´s last blog ..Avatar sau Puterea Iubirii =-.

 2. claus on December 29, 2009 at 6:19 am

  O veni vreun cutremur, ceva. Sa fugim?!

 3. […] This post was mentioned on Twitter by stefanmanea, CalatorRomania. CalatorRomania said: RT: @stefanmanea frica de nimic http://blog.fanel.ro/franturi-de-ganduri…frica-de-nimic/ […]

 4. fanel on December 29, 2009 at 7:07 am

  @aiurea: nu cred, ce dreacu sunt soarece :))))

  @iyli: culmea ca am inceput sa dezvolt apucaturi de pensionar ma trezesc in creierii noptii si nu pot dormi :))))…cu buhuhu mai usor ca am o buha prin preajma;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *