Mi-e dor de noi cand eram tineri – #muzicademunte

January 12, 2010
By

Asa e Mi-e dor de noi cand eram tineri, cantecul ar trebui sa va puna pe ganduri. Ati ajuns sclavii unor idei pecuniare si ati uitat sa va mai cinstiti prietenii cu o vorba buna. Ati pus egoismul vostru mai presus de orice si ati pierdut ceeea ce ati construit. Construiti castele de imagine bazate pe cadouri scumpe si scene grotesti de clasa sociala parvenita si uitati sa oferiti cadoul cel mai de pret: vibratia prieteniei.

Frumosul nu trebuie sa moara si orice amintire frumosa trebuie pastrata in rastelul victoriilor, nu din prisma atingerii unor varfuri personale si vanitoase ale “placerii” pe care la un moment dat am imbratisat-o, ci din dorinta de a reusi impreuna, de a face ca frumosul colectiv sa triumfe intr-o comunitate. Victoria de unul singur nu e o victorie plina, e o victorie inteleasa doar de tine si nu de un NOI cu care sa te bucuri mai tarziu. Cum ar zice MI, Sanziana Toma si Dragos Toma: MI-e dor de NOI cand eram tineri, nu mi-e dor de mine cand eram tanar….vocatia lui NOI este de a transpune victoria colectiva in victoria personala…Moarte Trufiei!!!!

Tags: , , , , ,

One Response to Mi-e dor de noi cand eram tineri – #muzicademunte

  1. Fanel.ro | Fanel.ro on January 12, 2010 at 4:02 am

    […] noctambula de blogger: visul este descris de cantecul care tocmai l-am urcat la postul anterior: Mi-e dor de noi cand eram tineri. E adevarat ca vinovat pentru postul asta e si un post mai vechi al lui Blegoo la adresa mea: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *