Pensiile sau autostrazilii?

March 19, 2010
By

Cica parlamentarii nostrii si mult prea iubiti conducatori ne tot zic pe TV, prin presa, prin media in general ca daca vrem pensii nu o sa avem autostrazi si daca o sa avem autostrazi n-o sa avem pensii.

Ba trai’v’ar masinile de ultim racnet cu care se plimba copilasi vostrii simpatici prin Dorobanti, ba alesilor( atentie alesi de noi) este obligatia statului(adica a lu matale care stai cu bucusoarele in scaun pentru ca noi te-am pus acolo) sa imi dea pensie pentru ca timp de 40-50 de ani am platit ca bou la fondul de pensie din banii munciti de mine, bani munciti si pentru rubedeniile dumneavoastra care au detinut functia de “plimba-hartia” pe bani frumosi uneori.

Gogule autostrada este obligatoriu sa mi-o faci pentru ca imi iei bani odata in benzina, odata in rovineta, odata in taxe si impozite pe care vrei sa le pui pe autostrazile pe care inca nu le-ai facut si-n general in toate taxele si impozitele frauduloase pe care mi le-ai pus.

Nu stiu de unde pula calului vei scoate bani dar trebuie sa mi le faci pentru ca eu atunci cand a fost de platit am platit. Ia scutura tu firmele mari care au datorii mari la stat, fute-le un faliment la firmele pretenarilor vostrii si in general cautati sa scoateti banii de acolo de unde nu s-a deranjat nimeni sa ceara.

Sunt scarbit, nu vroiam sa castige comunistii in tara asta, dar nu exista in tara asta un om politic care sa nu fie comunist. Asa ca hai sa lasam gagara pentru copiii care n-au vazut ce e comunsimul si hai sa facem loc altora care se pricep.

Tags: ,

One Response to Pensiile sau autostrazilii?

  1. Lutyk on March 22, 2010 at 1:29 pm

    am putea avea o gramada (cateva mii) de km de autostrada in cativa ani daca “handi” de la putere ar intelege sa le concesioneze.
    .-= Lutyk´s last blog ..O noapte cu Eugen Lovinescu =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *