Scarbelor cu dragoste!

March 27, 2010
By

Sunteti in preajma mea, va agatati de prestatii ieftine ale mele catre voi si totusi nu puteti sa=mi spuneti adevaraul.

Scarbelor, chiar daca va ajut o fac pentru ca dincolo de mine nu mai exista nimic. Scarbelor primiti ajutor nu pentru ca sunt un bun crestin, nu pentru ca as fi vreun altruist, ci doar pentru ca simt ca vreau sa va dau o lectie. Undeva, candva veti intelege despre ce e vorba, doar ca o sa fie mult prea tarziu si ori eu ori voi n-o sa mai putem sa intoarcem soarta sau suntem deja dusi catre Cer unii dintre noi.

Ba prostilor va iubesc in ura si va urasc in iubire. Nu intelegeti??? Pentru ca sunteti prosti si mintea voastra ingusta nu proceseaza informatia clar. Imi irosesc viata pentru a va ajuta si pentru a oferi o stabilitate pentru mai tarziu tot voua.

Despre mine???? Sunt ultimul pe o lista lunga de ajutor si nu pentru ca sunt un bun crestin, sunt poate un prost crestin din punct de vedere al industriei biserica. Imi place sa cred ca sunt un gnostic, fiecare moare cu credinta lui.

Tags: ,

4 Responses to Scarbelor cu dragoste!

 1. irongates on March 28, 2010 at 2:19 pm

  Cine te-a supărat în halul ăsta? Ai scris cu furie, să nu zic ură.
  .-= irongates´s last blog ..Spiritul roblogfest =-.

 2. fanel on March 28, 2010 at 10:19 pm

  @irongates: Nu m-a suparat nimeni punctual e doar o acumulare in timp, daca vrei e un strigat mai devreme pentru a nu exploda mai tarziu.
  Ma gandesc ca poate mai citeste unu, altu si se gandeste la atitutudinea lui fata de semeni si face o schimbare in bine, desi e greu de crezut la cum ne-am educat de egoisti si infecti.
  .-= fanel´s last blog ..Bautura, tigara…drogurile. =-.

 3. Saturnianul on March 28, 2010 at 10:38 pm

  Hater, hater! Yeah, baby, yeah! Bă, ce zici, ne luăm nişte choppere, ne tragem în piele şi ne punem cercel în ureche, lanţuri şi bandană pe cap şi ne apucăm de persecutat prostia? Acu’ la bătrîneţe, că-i mai cool :))
  .-= Saturnianul´s last blog ..Ora Pămîntului?! Nu, ora psihoterapiei! =-.

 4. fanel on March 28, 2010 at 10:41 pm

  @saturnianul: NU ba ca alea e pentru bosorogi, luam KTM-uri de alea de enduro touring :))))…sa fim Hateri adevarati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *