Marius Matache – Colind pentru prieteni

June 10, 2010
By

Sursa: 12345.ro

Sursa: 12345.ro

Prima oara am auzit acest cantec la radio lynx cand inca nu se definisera ca un radio serios si era doar un radio underground “anarhist” :)) cu Boshorock, cu inceputurile discutiilor despre bloggeri pe un radio, cu Apollinaire si Clitemnestra de la CuratMurdar.ro. Am tot incercat sa dau de melodie si nu reuseam. Nu se gasea pe nicaieri. Era mi se pare cantata in varianta “Make2000 si Folk Band Imperfect”.

Mult mai tarziu a aparut Foreverfolk unde se difuza folk si muzica de munte continuu (asta inainte ca sa se defineasca portalul folk care este azi: “ForeverFolk – Muzica sufletului tau”) si unde l-am reauzit pe Make si al lui “Colind pentru prieteni”. Odata cu aparitia radioului foreverfolk am dibuit o versiune a melodiei pe Trilulilu, pe contul distinsului Marius Matache.

Mai tarziu l-am descoperit implicat in socializari online prin intermediul twitter-ului, facebook-ului si chiar al blogului personal.

Asadar va urez auditie placuta a Colindului de vara pentru prieteni.

Versiunea Marius Matache :

Versiunea Marius Matache si Folk Band Imperfect:


Asculta mai multe audio Muzica

Tags: , , , ,

2 Responses to Marius Matache – Colind pentru prieteni

  1. […] This post was mentioned on Twitter by . said: […]

  2. […] Radu, Sorin Tudor, Chinezu si Stefan Manea sunt de asemenea in fotografiile iYli.ro. Cismigiul care ma atrage ca un magnet sau centrul vechi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *