Grup Folk “Floare de colt”

May 26, 2011
By

Grup Folk “Floare de colt” coordonator Florenta Dobrescu este un grup de 25- 30 persoane care indragesc muzica, frumusetea copilariei,dar si locurile frumoase unde s-au nascut si traiesc: Poiana Marului, Zarnesti si Rasnov.Deoarece iubesc in special muzica folk au lansat 2 compact-discuri pana in prezent;”Ninge astazi pentru tine” si “Mi-e dor de muntii mei” unde se regasesc cantece din repertoriul cunoscut al folk-ului romanesc, al drumetiilor montane, dar si compozitii proprii. Au participat la numeroase evenimente unde oamenii au facut cunostinta cu ei si i-au indragit. “Flori de colt” [muzica si versuri Florenta Dobrescu) este imnul lor si isi doresc sa-l cante impreuna cu cei care-i asculta si ii indragesc.

Tags: , , ,

9 Responses to Grup Folk “Floare de colt”

 1. Dobrescu Florenta on April 9, 2012 at 11:32 am

  Multumim, Fanel pentru blogul pe care l-ai facut pentru noi!a fost o surpriza placuta sa vad ca el exista!postez un link de la emisiunea tv recenta la care grupul a fost!sper sa o urmariti cu drag cei care ne indragiti!va imbratisam cu drag!http://www.mixtvbrasov.ro/7787-viata-la-interviu-24-03-2012-p4/

 2. Dobrescu Florenta on April 9, 2012 at 12:02 pm

  Si pentru ca iubiti muntele va trimit o piesa mai veche de pe primul nostru cd…cu drag!http://www.youtube.com/watch?v=KaMG_5uWkX4

 3. Neculoiu Georgiana on April 12, 2012 at 10:32 pm

  Ma bucur ca oamenilor le place muzica noastra si ca ei chiar o asculta din placere. Desi e mult de munca este mai mult o placere , iar sentimentul simtit atunci cand cantam, deoarece suntem mai multi, este minunat, ca si cum am fi intr-un vis.

 4. Dobrescu Florenta on April 12, 2012 at 11:00 pm

  Ma bucur ca simti asta Georgiana!!!este exact ca in noua piesa…Ma simt un fir de iarba/Dar pe aripi de vant….si eu simt ceea ce zici tu atunci cand cantam!sper din tot sufletul sa reusim sa realizam si cel de-al treilea album pentru ca sunteti niste copii speciali datorita faptului ca pe langa scoala va implicati in aceasta activitate cu mult drag!

 5. Dobrescu Florenta on April 17, 2012 at 12:14 pm

  Daca vreti sa urmariti!O noua emisiune ( 14.04.2012 ) cu Grup folk Floare de colt la Mix2Tv la emisiunea Viata la interviu.Copiii au cantat live 2 cantece noi “Liliac alb” si “Muntzomanul”compuse de noi in colaborare cu d-l Gabriel Isac.http://www.mixtvbrasov.ro/8754-viata-la-interviu-14-04-2012-p4/

 6. […] Am scris acum ceva vreme despre un grup care canta frumoase cantece de munte si care fac o oarecare educatie a muntelui, Grupul folk “Floarea de colt”. […]

 7. Grup Folk Floare de colt on April 20, 2012 at 9:26 pm

  Multumim, Stefan de postarea din wordpress!Intr-adevar cantam cu drag despre munte pentru ca aici ne-am nascut si traim!Cred ca numai cunoscand frumusetea si linistea de acolo de sus te poti regasi si autoeduca in a infrunta greutatile inerente ale vietii si totodata poti gasi prieteni adevarati!de altfel noi avem si un site http://www.gf-floaredecolt.ro in care vorbim despre grupul nostru di despre muntii Piatra Craiului.Cu drag!

 8. Grup Folk Floare de colt on May 5, 2012 at 10:05 am

  Daca vreti sa urmariti!Ultimul recital al grupului folk Floare de colt a avut loc la Zarnesti cu ocazia Festivalului “Ecoul Pietrei Craiului”, 28 aprilie 2012.Am cantat 3 piese muzicale noi muzica Gabi Isac si versuri Florenta Dobrescu.
  http://www.youtube.com/watch?v=ibqDLs7fFCI&feature=related

 9. Grup Folk Floare de colt on June 30, 2012 at 10:15 am

  Buna, Stefan!N-am mai vb de ceva vreme..vreme in care noi am fost foarte ocupati, asa cum cred ca esti si tu!Ieri, am cantat la Festivalul “Zilele Orasului Ghimbav” si am fost foarte bucurosi ca am avut ocazia sa cantam o parte din piesele noi care ne apartin si la care muncim de zor, deoarece dorim sa aducem anul viitor un nou album celor care ne iubesc si ne asculta!Am fost de altfel foarte bucurosi si de articolul din Monitorul Expres care s-a scris despre noi si pe care ti-l trimitem si tie cu tot dragul, daca ai placerea sa-l citesti!Cu drag!
  http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=mozaic&s_id=113534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *