29 de zile de post intru curatire publica…

Sursa foto: Anti-plicti.blogspot.com
Sursa foto: Anti-plicti.blogspot.com
M-am saturat sa vad cum trec toti potentatii zilei 29 de zile prin arest. A devenit un soi de post si o rampa de relansare pentru persoane publice, politice si etc.

A fost Gigi Becali, a urmat Voicu,Casuneanu, Locic si Costiniu, “s-au” trecut pe acolo mai nou si Dan Diaconescu. Pe langa ca asta ultima eset facatura, facaturilor care e menita sa disturbe atentia publica de la agenda politica de taiere imprejur a populatiei, mai ii aduce si puncte de rating Caracaleanului Zburator la Tomberon.

Daca nu eram satui de Magde Ciumac, Toli, Elodii si clarvarzatori din ultima ulita de oras, acum fenomenul o sa explodeze fiind in cardasie cu alte televiziuni care au preluat stafeta si s-au otevizat pentru rating. Porstitutia intelectuala ester facuta sub atenta supraveghere ale organului statului, CNA. Ma doare sufletul cand vad ca pe toate televiziunile apare DD cu catuse si zambind. Daca era groasa tipa ca din gura de sarpe si facea precum etnici cand ii prinzi la furat. Mizeria televizionistica a atins cote inimaginabile, ne transformam intr-un Truman Show prost.

Propun sa interzicem OTV-ul, CNA-ul si DNA-ul. Prima pentru ca este o televiziune care jigneste bunul simt si duce lupta pentru rating la panaramizarea societatii si ultimele doua pentru ca ne consuma banul public de pomana nefinalizand dosare si spaland “cadavre publice” mediatic si social.

Si la final un fragment din “Actorul si Salbaticii” mai actual ca nicicand, dar cu personaje usor diferite.

Multumim maestre Toma Caragiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.