6… Brazilia il cauta pe 7!

Sursa: Wikipedia.org
Sursa: Wikipedia.org
Campionatul Mondial din Africa 2010 este urmarit de mic si mare cu sufletul la gura. Chiar daca Romania n-a reusit sa se califice pentru campionatul mondial nu poti sa ramai indiferent la un regal fotbalistic cu cele mai constiincioase echipe care si-au dorit victoria, ca sa-l parafrazez pe Anghel Iordanescu.
Am urmarit majoritatea meciurilor in limita timpului liber si ma declar multumit de jocurile pe care le-am vazut. Pe cat de surprinzatoare sunt evolutiile slabe ale unor echipe titrate cu trecut glorios, pe atat de mult te bucura evolutia unor echipe fara sanse, dar care reusesc. Mai in gluma mai in serios la un moment dat vroiam sa pun la pariuri o finala Coreea de Sud – Coreea de Nord.

La primele goluri nu intelegeam de ce aratau 6 degete cand dadeau goluri, dupa o cautare amanuntita am descoperit ca nu au decat 6 titluri de campioni mondiali. Sa nu pui la pariuri sportive ca iese castigatoare?

M-a distrat la un moment dat un filmulet in care Maradona avea un cosmar in care trebuia sa joace pentru Brazilia si canta imnul la inceputul meciului.

Ce-mi place la echipa Braziliei?

  • Are cadenta fotbalistica.
  • Jocul are o tenta de spectacol.
  • Reusesc sa joace 90 de minute.
  • Stiu sa-si dozeze energia in prima repriza construind tactica pentru cea de-a doua repriza.
  • La fiecare campionat reinventeaza vedete si stie sa-si pastreze jucatorii buni in pozitii cheie.
  • Reusesc sa joace cu fata la poarta, nu cu fundul ca echipa Romaniei.
  • Contruiesc atacuri clare, nu joaca pase-pase-gol sau respinsa pe teren de fotbal.

Nu am ce alte ponturi sa va convinga ca ei sunt castigatorii Campionatului Mondial din Africa si tot ce stiu este ca ei merita sa castige, pana si Mircea Lucescu crede ca Brazilia este una dintre favoritele la titlu.

Cu acest articol particip la concursul organizat de pariuri.org “Castiga un Set de Poker cu echipa favorita“.

Sursa foto: Wikipedia.org

4 Replies to “6… Brazilia il cauta pe 7!”

  1. @irongates: Da stim ca esti fana Brazilia! Asta cred, nu ascund faptul ca m-as bucura pentru Argentina sa castige :d.

  2. Pingback: Update concurs

Leave a Reply