Alcoolicule trezeste-te!!!!

Unii si-au facut din bautura un scop in viata.

NU inteleg de ce lumea se arunca foarte usor in bautura ca sa uite de probleme si nu incearca sa-si le rezolve facand ceva cu viata lor. E usor sa pui mana pe o sticla si sa bei ca sa uiti de necam, mai greu e sa pui dreacu osu’ la munca si sa construiesti ce s-a daramat dintr-o prostie sau dintr-o miscarea proasta in educatia pe care ti-au oferit-o ai tai.

Alcoolicule!!!!! trezeste-te din betia spirituala in care te afli, aduna-ti cu ultimele puteri gramul de vointa de care mai dai dovada si pune-te pe abstinenta alcooliceasca.

Analizeaza problema si vezi daca esti in stare s-o repari tu.

Daca nu esti ia drumul unui specialist. Psihologul nu e babau si nu te mananca, mergi la unu discuta cu el. Daca esti credincios mergi la biserica si vorbeste cu un duhovnic despre problema ta. Nu te apuca sa bei ca sa uiti, pentru ca de cele mai multe ori te trezesti la 50-60 de ani proaspat tatic al unei ciroze de toata frumusetea care te poate rapi din orice moment din viata familiei tale.

Nu uita ca s-ar putea ca la 50-60 de ani sa te trezesti ca langa tine sunt niste oameni pe care tu n-ai avut timp sa-i cunosti pentru ca erai prea preocupat in cresterea si bunacresterea cirozei tale dragi.

Incearca sa intelegi ca dincolo de ceea ce faci tu esti un model pentru fica ta sau fiul tau si mai devreme sau mai tarziu si el/ea iti vor calca pe urme…..oare daca de tine nu-ti pasa de ei ce zici???? Ai putea sa-i vezi chinuindu-se la fel cum te-ai chinuit si tu? Hai lasa paharul jos, mergi si arunca toata bautura din casa si reinvata sa bei apa.

Poti sa ceri ajutor si unor colegi de suferinta care au trecut peste dar asupra carora mai planeaza inca demonul alcool, Asociatia Alcoolicilor Anonimi.

2 Replies to “Alcoolicule trezeste-te!!!!”

  1. @Mariana: Mi-as dori tare mult ca m-am saturat sa vad in jurul meu mortaciuni alcooliste sau familii terminate din cauza alcoolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.