Alcool,Tutun, Cafea si ai mai facut un pas spre Cimitir

“Mie nu mi se poate intampla”… asa gandim toti si mai bagam o dusca de alcool, si mai tragem cu patos dintr-o tigara si mai sorbim o gura de cafea. La suprafata esti fresh, esti nou. Ai energie, dar oare pentru ca timp ?
Nu pot sa spun:”Eu sunt un neintinat, un pur n-am baut,n-am fumat in viata mea”. Slava Domnului le-am facut si eu pe astea, dar in ultima perioada am vazut in jurul meu atata lume care sufera din cauza asta incat simt ca innebunesc.

Zi de zi vezi pe strada, vezi in masina, vezi in casa, vezi prin vecini oameni care beau, care fumeaza, care mai sorb cate o cafea pentru a fi proaspeti. Uneori incepem in tinerete doar pentru a brava, pentru a arata ca putem:”Eu pot!”. Apoi in timp dependenta psihica se aseaza si macina temelia unui corp. Iti rapeste nervii, iti rapeste ficatu, stomacu, rinichi, inima horcaie de durere, oasele te dor din ce in ce mai tare, nu-i nimic o pui pe seama poluarii, a varstei…. orice altceva dar nu viciile tale, ele sunt sfinte. Orice se poate dar nu sa se ia de “Sfanta Tigara”, “Sfanta Sticla” sau “BineCuvantata Cafea“.

Faceti ceva si lasati DRACULUI toate astea si ganditi-va la voi, la parintii vostri, la copii vostrii si nu in ultimul rand la corpurile voastre, cum bine spune o vorba veche:”Mens sana in corpore sano”

OPRITI MACELUL !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.