Anton..escu

Ce le lipseste Antonilor din politica de azi sa fie un escu, un Antonescu, ce-i lipseste unui Ion de azi sa fie un Antonescu Ion ? Nu fac parte din vreo organizatie paraultramilitara, nu vorbesc in numele nici unei asociatii ultranationaliste, nu vreau sa atac vreo etnie sau sa deschid vreo rana unor popoare asuprite in perioada respectiva, insa am intrebari la care nu pot gasi raspunsuri.

Oare cati politicieni dintre cei de azi ar mai striga in fata mortii ‘Traiasca Romania!’, Ceausesc in fata mortii(regizate cu bine de El grande Bunicuta) a cersit mila si indurare, de parca lor le-a fost mila de noi cand inghetam la cozi in piata si in case cu calorifere reci si curent electric la portie.

Unde este rigurozitatea unei educatii primite si puterea de a fi domn? Poate ca asta a adus rusu cand a venit aici cel mai rau, a adus delasarea a adus lenevia si trufia. Nu contest ca si aici existau trunchiuri ale unor astfel de virusi care macina o societate insa dupa perioada in care ei au ajuns parca s-a dezvoltat si mai bine. La adapostul faptului ca statul se ocupa de tine si-ti da de munca si casa daca esti baiat destept si strigi din toti plamanii cat de iubit e conducatorul preaiubit lumea a devenit delasatoare, a mimat concurenta intr-o societate care-l propulsa in fata pe cel care avea pila la partid mai mare sau pe cel care aducea plocoane mai bune pentru micutii tovarasi care isi creau propriile dictaturi pe felia de paine pe care era pus tartore. Si acum continuam pe aceeasi linie imbeciloida, frumos s-a mai scapat Talpes mai zilele trecut la Tv cand l-a intrebat pe Radu Moraru la emisunea Nasu, “Care democratie dupa ’89 ?….”.

Avem o lipsa acuta de oameni cu simtul bunului simt si cu educatie sanatoasa.

2 Replies to “Anton..escu”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.