2 Comments

  1. noi suntem invatati sa asteptam sa ne dea altii. sau macar sa ne puna cu bibiul la munca. poate tocmai din aceasta cauza spunea si blonda de la … minister, tanti nuti, ca ne trebuie o dictatura luminata.
    Democratia noastra e o democratie originala cum bine zicea cineva prin anii ’90. Tot atunci, dupa matrasirea lui ceasca, camioanele cu ciurucuri pe post de ajutoate veneau fara oprire iar romanii vazand asta au zis: lasa ba ca merge asa. Adica fara sa munceasca caci doar vin ajutoare cu bomboane din occident. Am fost primiti in nato su ue fara sa meritam cu adevarat dupa ce am cersit aderarea pupand tarana in fata Inaltei Porti a occidentului precum odiniara in fata sultanului Si dupa 20 de ani stam in continuare si cersim de la occident si de la americani niste ajutoare. Ce daca acestea vin cu impunerea unor conditii drastice precum micsorarea salariilor si pensiilor. O sa gaseasca guvernantii nostri niste portite ca acum cativa ani cand au redus salariile da’ au inventat sporurile. Si vorba aia inainte de a fi mai bine o sa fie mai rau.

  2. fanel

    As putea sa raspund parafrazand titlul: Asta e BA, n-ai ce-i face!

    Pe mine ma distreaza ca aud astfel de vorbe din gura unora care nu schiteaza nici cel mai mic gest cum ca ar vrea sa faca ceva, pentru ei am scris textul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *