Blog,Fotbal,Medicina,Romania, Steaua

Va intrebati probabil ce vrea acest post ?
Nu vrea nimic, doar ca am intrat pe blogoree.ro si am vazut ca cele mai tag-uri dintre tag-uri sunt astea 5. Sa le analizam:

Blog -e stiut faptul ca romanul s-a nascut poet cu blogu in sange, el iese la bere si mai face o barfa, mai o discutie psihofilosoforeligichimica. Deci da de aia e cautat suntem Blogoreici avem blogu in ADN.

Fotbal- mare mancator de seminte si iarasi bautor de bere in fata tvului la meci…ati ghicit tot romanu. Daca treci la ora de meci prin sate,orase romanesti mai gasesti pe afara doar femeile care n-au 2,3,4,5 televizoare sau care nu-s amatoare de fotbal. Ce mai fotbalul la romani ramane sportu rege.

Medicina – se vede treaba ca chiar daca zice lumea(rautaciosii) ca am fi nu-s ce tara cea mai bolnava, ca comunismu(cacofonia asta suna bine ar trebui s-o brevetez) ne-a distrus ca una ca alta, iata ca romanu a inceput sa se intereseze de viata lui si de cat de mult tin la mosoru cu ata, a vietii lui.

Romania Steaua – asocierea asta mi-a amintit de strigatu ala al galeriei formatiei Steaua: “Romania – STEAUA!Europa – STEAUA!Oriunde – STEAUA!Campionii din Ghencea!!!!!!”…si iata ca obsesia fotbalistica a poporului revine.

…………….si acum inapoi in fata televizorului ca incepe alt meci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.