Blogger-ul musca nada politica

Dupa intalnirea Bloggeri vs Politicieni dintr-o seara de mai 2008 mai multi bloggeri au percutat la cererea unuia dintre politicieni de a da chemarea la vot pentru internetosfera…au muscat momeala dupa cum urmeaza: Mister Cristealizari, Articos, Nenea Lars, Gogu, etc. etc.(etc adica restu care o iau ca pe un viral clasic)

Acum revin si intreb: Mister Cristealizari a trebuit sa se milogeasca un fomist de politician de voi ca sa faceti asa ceva ? Bloggerul trebuia sa fie un spirit liber civic care sa faca asa ceva din proprie initiativa, nu un latrau care raspunde la comenzi.

Cam tarziu sa te apuci sa faci chemari la vot dupa ce s-a plans un politician ca nu i se face reclama.

Atentie Blogger-ul reprezinta societate civila iar societatea civila nu ar trebui sa raspunda prezent cand e strigata la catalog de politristicieni.

Pacat de dumneata esti ceva mai in varsta ca mine ai prins multe si multi, dar tot ai pus botu la mangleala de doi lei a unor politicieni de 2 lei.

Dragi bloggeri de la intalnirea cea de taina dintre voi si partea politica, ati fost trasi pe sfoara deoarece ati stat la masa cu iepuri ale unor partide copii fidele ale PCR-ului.

Traiasca Ministerul Adevarului!!!

Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane
Asculta mai multe audio Muzica »

PS: Niciodata n-am lipsit de la vot de cand am acest drept…daca vrei sa futi o palma politicii mergi si anuleaza-ti votu arata ca respecti insitutia votului dar nu si javrele care o pangaresc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.