Campul fericirii e plin de energie pozitiva

Fizica cuantica. Azi am discutat la birou cu un coleg care e pasionat de fizica cuantica. Viata, materia, actiunea toate sunt explicate stiintific cu o masura de energie. Fiecare actiune intreprinsa are o finalitate, finalitatea trebuie sa dea ca rezultat un rezultat pozitiv. Rezultatele negative atrag dupa sine descarcarea de noi si noi rezultate negative. practic tu iti stabilesti campul cu ajutorul modului tau de a gandi si de a interactiona zi de zi.

Un camp, o gandire pozitiva si devi regele junglei energetice. Dincolo de cuvinte sunt vibratii, dincolo de ganduri sunt senzatii, dincolo de perceptie e eterul…timpul e deocamdata o constanta, daca am reusi sa-l variem am stapani lumea. Si cand zic lumea ma refer la toata lumea.

Poate alte planete au inteles cum sa comprime timpul si sa-l dilate pentru a putea trai si fara aer, apa si soare. Poate aerul are efect pentru ca timpul trece asa cum trece pentru noi, poate ca Pamantul se invarte pentru ca noi asa il percepem in fiinta aminoacizilor din care suntem facuti.

Daca reusim sa-l percepem pe Batranul Timp, reusim sa intelegem ce este Omul.

3 Replies to “Campul fericirii e plin de energie pozitiva”

  1. @ursitoare: Legea atractiei universale pe baza de compatibilitate….asta suna bine! Legea asta presupune schimbarea semnului unui corp din negativ in pozitiv in timpul desfasurarii actiunii ei?!?

  2. Pingback: Timpul trece…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.