Contureaza eleganta locuintei tale cu ajutorul oglinzilor potrivite

Cu un scop practic deosebit de insemnat, oglinda a iesit de mult din sfera obiectelor cu rol pur estetic, pentru domeniul decoratiunilor interioare. Reprezinta o cale excelenta de a sublinia frumusetea unei incaperi, mai ales cand forma aleasa este una parca perfect realizata pentru camera respectiva. Sunt, mai simplu spus, un truc la indemana pentru oricine.

Unii mizeaza pe acestea cand vine vorba despre crearea ideii de spatialitate acolo unde de fapt camera este de mici dimensiuni. In orice caz, ideile de utilizare a oglinzilor sunt variate, deci oricine isi poate transforma locuinta intr-un colt de relaxare, definit de mult bun gust.

Gasesti modele interesante de oglinzi, potrivite atat pe partea practica, dar si vizavi de considerentele estetice pe care le indeplinesc, pe https://www.decodepot.ro/home-and-deco/casa-ro/living/oglinzi.

Ce camere pot fi infrumusetate cu ajutorul oglinzilor?

Raspunsul la aceasta intrebare il detine Decodepot, un magazin online care te va incanta prin solutiile estetice si practice pe care ti le propune vizavi de conceptul de design interior.

Modelele pe care ramele oglinzilor le pot avea sunt cele care isi fac treaba pe partea estetica. Oglinda propriu zisa isi va indeplini scopul pe partea practica, aleasa corect. Va crea iluzii optice interesante, deci efectele pot fi incantatoare.

  • Dormitorul

O solutie sunt corpurile de imobilier dotate cu oglinzi, dar daca deja inlocuirea lor nu mai este o optiune, te poti folosi de oglinzi pentru a obtine efectele dorite in camera de odihna. Te ajuta sa obtii acea lumina odihnitoare in care vrei sa te trezesti in zori de zi. Pozitionarea trebuie deci sa o faci in asa fel incat lumina naturala sa fie reflectata optim in toata camera.

  • Sufrageria

Locul in care cei mai multi romani petrec timpul este sufrageria, atunci cand joaca si rol de living. Este deci o incapere ce e de dorit sa fie definita de confort. De altfel tot aici sunt tinute mesele festive in familie, diversele evenimente restrase si asa mai departe. Iti doresti ca atat tu si familia ta, cat si ceilalti invitati sa se simta excelent, astfel ca e ideal sa alegi atent cateva oglinzi, respectiv una de proportii pentru asta. Raporteaza-te si la restul decoratiunilor din locuinta pentru a realiza o schimbare de impact in sufragerie, eventual cauta o cale de a evidentia masa, o oglinda care sa o reflecte.

Oglinda tip fererastra este alegerea ideala in sufrageriile mici.

*
  • Holul

Pentru multi, acesta este un loc mai intunecat in casa. Utilizarea oglinzilor este de dorit in acest caz, pentru a favoriza dispersia inteligenta a luminii pe toata suprafata lui. Diversitatea este o idee excelenta in cazul acestuia, deci formele si dimensiunile pot fi dintre cele mai variate de asemenea.

  • Baia

Si aceasta poate beneficia de avantajele ce vin odata cu montarea unor oglinzi atent alese. Pentru ca de obicei aici exista doar o fereastra mica, si lumina va fi mai buna cu aceasta ocazie. trebuie pozitionate pe peretele din fata ferestrei, pentru efecte maxime.

Bineinteles, acolo unde exista inspiratie si altele pot fi camerele care pot beneficia de un plus practic si estetic, prin oglinzi. Pe www.decodepot.ro gasesti modele interesante, calitative, la costuri excelente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.