De prin blogosfera

The FUA isi cauta caine

De cand mi-am pus in cap sa-mi iau un catel, am tot studiat “domeniul”, am intrebat in stanga si-n dreapta tot felul de lucruri. Am experienta 0 (zero) in cresterea efectiva a unui caine si-n tot ceea ce presupune a fi posesor de caine dar din cate am observat, din cate am inteles vorbind cu diversi oameni care, intr-un fel sau altul, au tangente cu aceste lucruri, se intampla tot felul de cacaturi.

Taticu’ Artistu viseaza la Costinestii boemi si lipsiti de kitsch

Costineştiul ăla de prin anii ’70, cu localnici care închiriau camere turiştilor boemi, mai culegeau porumbul din câmpul de peste linia ferată, mai stropeau roşiile în grădină, mai mulgeau vaca. Ce curţi umbrite de salcâmi uriaşi, ce de peşte la cherhanaua din dreptul epavei…

Saturnianul viseaza sa devina mogul de facultate

Academia Română de Caterincă, Şpagă şi Mînăreli cu următoarele facultăţi în componenţa sa:

* Facultatea de Cocalarism şi Piţipongeală
* Facultatea de Caterincă
* Facultatea de Fentare, Ţepuială şi Mînăreli
* Facultatea de Artă a Şpăgii

White Man can JUMP! Si aia care nu pot sa se urce inapoi in copac vorba lu Paunescu, ca tot a fost Axinte fan.

Hai sa nu transformam totul intr-un circ, si va spun sincer: tot valul asta de posturi, mesaje, mailuri, comentarii, a contat mai mult decat orice campanie anti-discriminare facuta de guvern sau orice ONG posibil. Si nu ma refer aici la mine, caci nu sunt eu motul, ma refer la toti, colorati mai-mult-sau-mai-putin, la cei cu probleme de vedere, cu probleme de locomotie, bolnavi de HIV.

A contat pentru ca aratat ca… nu toti sunt asa. Nu toti vad ciori, chiori, ciumati si handicapati, a aratat ca o buna parte din ai nostri inca au ochi sa vada si sufletul.

2 Replies to “De prin blogosfera”

Leave a Reply