Dimineti metrorex-iene

Sursa: Financiarul.com
Sursa: Financiarul.com
Azi dimineata s-a mai scurs unca un episod din diminetile mele metrorex-iene.[ Pauza de analiza: Daca o sa mai scriu mult despre Metrorex o sa ma lase Radoi sindicalist in locul lui?!?Cand o sa fiu poate ma lasa sa-i conduc Sindicatu’ ]

S-a suit o tipa la Unirii care de la Unirii si pana la Titan a mers cu ochii inchisi. Apropo de textul in care ceream paturi de dormit, n-am inteles ce a facut femeia aia acolo in timpul asta, a dormit sau a yoghinizat? Oricum eram fascinat de modul in care statea linistita in vacarmul din metrou. Cand s-a apropiat de statia Titan si-a scos tacticoasa niste ochelari de soare din geanta, si i-a curatat de praf( desi statusera intr-o husa destul de interesanta), si i-a pus pe nas, a coborat si dusa am fost. Am ramas mut si impresionat de meticulozitatea cu care facea toate gesturile.

Eu in drumul meu de cartita de zi cu zi n-am rabdare sa inchid ochii decat daca mi-e foarte somn si astept sa ajung la birou sa beau #cafea, in rest survolez vagoanele dupa personaje interesante care sa ma tina captivat pana cobor, altfel imi pierd rabdarea.

O lectie reinvatata de la un om obisnuit din metrou: rabdarea.

Sursa foto: Financiarul.com

Later edit: Daca ati vazut Radio in loc de Radoi e din cauza flacarii violet si a pixelului albastru, sunt afectat.

4 Replies to “Dimineti metrorex-iene”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.