Foamea omoara ideea

A inceput frumos si incepe sa capete accente uniformiste. Era o reduta pe care credeam ca am vazut libertatea adevarata, era scanteia care trebuia sa aprinda in noi miscarea ca forma de protest, trebuia sa fie golaniada cu gulere albe si rugaciunea de mai departe a generatiilor ce vor veni.
Trebuia sa fim cei ce misca muntii si care duc mai departe neatins capacitatea de dezvoltare perpetua si incapatanarea de a fi in turma.

In schimb ce gasim ? Uniformism, copism si lipsa de respect pentru idei. Foamea de dinainte de revolutie ne-a facut sa ne dorim sa fim cultivati, foamea si lenea de acum ne face sa fim copisti si usor de manipulat cu 2 acadele si-o plimbare cu masina.

Ne dam cu curu de pamant ca vrem sa mutam muntii din loc si Marea Neagra s-o mutam in Carpati dar nu facem nimic, ne punem in fund jos bem, fumam, bletemam soarta si ne imbatam ca porcii aratandu-ne fata murdara.

Un pisat in piscina ca gluma si o cearta ca la usa cortului pe motiv de ba pe-a matii ca ti cu Nastase ne aseaza in randu lumii la coada formata de Mailat si unchiul de 19 ani care si-a abuzat sexual lasanad-o gravida nepotica de 10-11 ani.

Foamea de bani te face sa innebunesti…

Mai este oare bloggingul blogging daca scriem la ordin ? Cine mai crede o trompeta care-ti zurgaveste in roz si alb viata alaturi de un brand ? Ne indreptam spre o societate DemocratComunista pe care o acceptam ca ne face pe plac si ne usureaza munca oferindu-ne tot ce ne trebuie fara sa mai depunem efort fizic, poate doar un efort psihic care ne transforma intr-un munte de frustrari si de lenesi. MUIEti-s posmagii in fastfood-ul din mall cand iesi de la multiplex si daca mai iti iei si o toala fara sa te misti prea mult e tot ce viseaza animalul urban care mai nou se epileaza de cele cateva floace ce-i cresc pe firav trup de clubber.

Unde e spiritul de aventura si nu vorbesc de ala de a-ti sui fizicul lucrat cu shaorma si E la sticle de plastic, stropit de gratarul duminical si baia de bere de zi cu zi ? Da stiu e mai ieftin sa pleci in Grecia la mare cu 200 de euro un infinit de zile, plus ca mai ai si ce povesti cand te intorci cu corporatistii de la munca…sa moara de ciuda colegu de birou ca el a stat ca bou in eforie si tu te-ai dat in barci in Grecia, Turcia sau Bulgaria. ce daca nu stii unde e Delta Dunarii, ce daca scrii afectat despre Bitner sau Nastase ca fura Delta Dunarii tu te duci ca tot romanu in strainatate in concediu ca altfel nu esti roman adevarat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.