Ganduri Metrorex – inel, inel de aur

Merg cu metroul zilnic. In metrou lumea in general citeste,asculta muzica sau citeste ziarele altora la distanta(sport national). Eu de o saptamana sunt pasionat de statistica oamenilor de pe bancile din metrou. E fascinant!

Am descoperit de exemplu ca seara sunt mai multe femei in metrou decat barbati. In concluzie femeile circula cu metroul mai mult intre orele 7:00-9:30 decat intre 15:30-17:30.

Am descoperit ca numarul bucurestenilor care merg cu cartita(metrou) si care sunt casatoriti este intr-o continua scadere. Foarte putini casatoriti care merg cu metroul. Aici verificarea statistica s-a facut stabilind care are si care n-are verigheta pe degetul care il prevede cutuma populara. N-am gasit o explicatie.

In ultima vreme am observat o miscare brutala in zona de asezare pe scaunele pentru invalizi si gravide cand celelalte sunt pline. Am ramas placut surprins si nu inteleg ce a determinat aceasta ameliorare a stabilirii prioritare a tinerii acelui scaun gol. Initial am pus-o pe seama populatiilor care au patruns in Bucuresti sub forma de angajare si au venit cu o educatie aleasa din teritoriu, dar nu pare o opinie sustenabila. Mai cercetam.

Cam atat de la Institutul de Statistica Metrorexian de Zi cu Zi (ISMZZ).

La final “Inel, Inel de Aur cu piatra la Mijloc” ca tot am vorbit de casatorii…..

4 Replies to “Ganduri Metrorex – inel, inel de aur”

  1. Dar ce studiaza baiatul la inele in metrou …! :))) Aia casatoriti dau de bine, pun ban pe ban cu ai batrani si cumpara o masina, de aia nu se mai dau cu metroul decat accidental, adica atunci cand e masina in service, din cauza accidentelor :)) !

  2. @madalina: E si asta o idee, dar mai repede cred ca are legatura cu numarul divorturilor din Romania.

  3. Asta cu casatoritii eu nu o cred, pentur ca de exemplu eu sunt casatorit, dar nu port vergheta pentru ca nu imi place sa port ceva pe degete. Si probabil daca ma vezi in metrou ma treci repede la categoria celor necasatoriti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.