Greva la romani

Sursa: theophylepoliteia.wordpress.com
Sursa: theophylepoliteia.wordpress.com
Greva la romani este un mod de a-i arata celui de langa tine ca esti la fel de las ca el doar ca pe tine te scoate partidul in strada. Revolutia romana a fost facuta pentru ca lumea a fost impinsa sa iasa pe strada, au fost chemati sa asculte pe tovarasul si “baietii destepti” i-au pus la lucru sa instaureze democratia prin varsarea sangelui lor.

Nu pot sa fiu solidar cu napastuiti care au votat cu Traian Basescu la alegeri. Intrebarea care zace pe buzele voastre este: Si ce, trebuia sa votam cu Geoana?!? NU!!! Trebuia sa iesiti la greva, nu sa dansati Pinguinu alaturi de lautarii politici Hossu, Costin si restu’ liderilor de sindicat posibil implicati in afaceri cu mafia politica.

Am trecut azi prin Piata Victoriei. Un oras cu RATB-ul si MetroRex-ul aflate in greva arata la fel de relaxant ca orasul din orice alta zi. Palatul Victoriei se reabiliteaza pe banii nostri incasati de firmele “prietene”. Noi strangem in continuare cureaua, curvele politice nu pot strange ca se deformeaza hainele de firma cumparate din shop-uri.

Romania, noi Bucurestiul dormim,
nadejdea e numai la voi.

Si daca va e scarba sa ne mai salvati iar, va inteleg.

Sursa foto: theophylepoliteia.wordpress.com

2 Replies to “Greva la romani”

Leave a Reply