Grup Folk “Floare de colt”

Grup Folk “Floare de colt” coordonator Florenta Dobrescu este un grup de 25- 30 persoane care indragesc muzica, frumusetea copilariei,dar si locurile frumoase unde s-au nascut si traiesc: Poiana Marului, Zarnesti si Rasnov.Deoarece iubesc in special muzica folk au lansat 2 compact-discuri pana in prezent;”Ninge astazi pentru tine” si “Mi-e dor de muntii mei” unde se regasesc cantece din repertoriul cunoscut al folk-ului romanesc, al drumetiilor montane, dar si compozitii proprii. Au participat la numeroase evenimente unde oamenii au facut cunostinta cu ei si i-au indragit. “Flori de colt” [muzica si versuri Florenta Dobrescu) este imnul lor si isi doresc sa-l cante impreuna cu cei care-i asculta si ii indragesc.

9 Replies to “Grup Folk “Floare de colt””

  1. Ma bucur ca oamenilor le place muzica noastra si ca ei chiar o asculta din placere. Desi e mult de munca este mai mult o placere , iar sentimentul simtit atunci cand cantam, deoarece suntem mai multi, este minunat, ca si cum am fi intr-un vis.

  2. Ma bucur ca simti asta Georgiana!!!este exact ca in noua piesa…Ma simt un fir de iarba/Dar pe aripi de vant….si eu simt ceea ce zici tu atunci cand cantam!sper din tot sufletul sa reusim sa realizam si cel de-al treilea album pentru ca sunteti niste copii speciali datorita faptului ca pe langa scoala va implicati in aceasta activitate cu mult drag!

  3. Pingback: Stefan Manea » Grupul folk “Floare de colt” la “Mix2Tv”, emisiunea “Viata la interviu”

  4. Multumim, Stefan de postarea din wordpress!Intr-adevar cantam cu drag despre munte pentru ca aici ne-am nascut si traim!Cred ca numai cunoscand frumusetea si linistea de acolo de sus te poti regasi si autoeduca in a infrunta greutatile inerente ale vietii si totodata poti gasi prieteni adevarati!de altfel noi avem si un site http://www.gf-floaredecolt.ro in care vorbim despre grupul nostru di despre muntii Piatra Craiului.Cu drag!

  5. Buna, Stefan!N-am mai vb de ceva vreme..vreme in care noi am fost foarte ocupati, asa cum cred ca esti si tu!Ieri, am cantat la Festivalul “Zilele Orasului Ghimbav” si am fost foarte bucurosi ca am avut ocazia sa cantam o parte din piesele noi care ne apartin si la care muncim de zor, deoarece dorim sa aducem anul viitor un nou album celor care ne iubesc si ne asculta!Am fost de altfel foarte bucurosi si de articolul din Monitorul Expres care s-a scris despre noi si pe care ti-l trimitem si tie cu tot dragul, daca ai placerea sa-l citesti!Cu drag!
    http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=mozaic&s_id=113534

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.