Iar s-a terminat cartusu’ ?!?

Sursa: CISSmarket.ro

Va aduceti aminte de vremea studentiei cand erati disperati in sesiune sa va trageti toate proiectele la imprimanta?

Stiti prea bine cati nervi, cata energie consumata pentru o problema relativ simpla. Ei bine si atunci si acum solutia de compromis era reumplerea cartuselor, prin cumpararea unui KIT REFILL. Si evolutia era, nu pot spune ca nu este, doar ca fie ca eram atent sau fie ca nu, macar un pic ma murdaream si pe maini sau pe masa pe care faceam “lucrarea”.

Trebuia sa caut cati mililitri trebuiesc pusi la reumplere, la unele imprimante am avut surpriza sa reumplu cartusul si sa aflu ca trebuie inlocuit si CIP-ul, pentru ca imprimata avea un astfel de dispozitiv. Nu mai zic de faptul ca atunci cand incepusem o “semi-afacere” in camin cu un coleg si le imprimam contra cost, reumpleam cartusele in sesiune si de cate 3 – 4 ori in 24 de ore la imprimantele inkjet.

Ei bine, vremea a trecut si uite ca niste oameni (probabil trecuti prin aceleasi chinuri!) au inventat o chestie super faina – Sistemul CISS (continuous ink supply system) – Alimentare continua cu cerneala.

Si daca vreti cel mai tare AVANTAJ al acestui sistem:

Pretul cernelii este de 29 RON pentru 100 ml, (echivalentul a pana la 28 de cartuse obisnuite)

In functie de numarul de rezervoare necesar pentru tipul tau de imprimanta, poti avea nevoie de 4 pana la 8 bucati. Deci pretul ar fi maxim 116 pana la 232 de lei. Sigur ca ar exista un dezavantaj, ca ele stau in afara imprimatei, insa la cat pot imprima cu ele, chiar nu ma mai intereseaza ca imi ocup inca 100 de centimetri patrati pe birou.
Sa nu mai zic de faptul ca pot vedea direct, fara sa mai trebuiasca sa desfac imprimanta cand mai e nevoie de ceva culoare de completat. Si credeti-ma ca e un mare avantaj, atunci cand te grabesti sau cand nu ai timp de pierdut
Cam atatea vorbe despre minunea asta.

Acum va las si doua filmulete exemplificatoare, primul ar fi filmuletul despre instalarea CISS-ului pe imprimanta mea – Canon MP620:

Si al doilea este reclama facuta de cei de la CISS MARKET, in cazul in care nu ati inteles clar despre ce vorbesc in randurile de mai sus:

Sa Imprimati Bine si Mult!!!

Sursa foto: CISSmarket.ro

2 Replies to “Iar s-a terminat cartusu’ ?!?”

  1. Am vazut si eu sistemul asta, dar sincer nu stiu cat de fiabil este, daca iti strica capul de scriere, trebuie sa ai grija sa nu rastorni recipientele

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.