Inaugurare

Am inaugurat cu surle si trambite un nou spatiu pe bloaga. E vorba de spatiu destinat radiourilor care imi urla in cap mai toata ziua(nu in acelasi timp ca ar fi haos, ci pe rand)…deci sa le enumeram pe rand:

Radio Renegade sau scurt Radioul cum le place oamenilor de acolo sa se autointituleze. E frumos are muzici rock, are muzica romaneasca folk, muzica de calitate. Mie unul imi place nu stiu voi ce parere aveti ?

Radio CuratMurdar cel mai cel radiou. Baietii si fetili de la CuratMurdar au simtit ca-i manaca limba si ca nu mai pot sta asa. Trebuia sa faca ceva si au facut CuratMurdar Radio.

Radio Alternativ este un radio descoperit recent
in balaureala mea pe net. Nu am ascultat foarte mult la el, dar cat am ascultat este un radio OK. Din ce am vazut pe site are emisiune pe aici si Lucian Boariu sau Blogariu.

Radio Lynx si cu voia dumneavoastra ultimul pe lista dar nu cel din urma Radio Lynx unul din primele radiouri descoperite pe net. e okey are emisiuni frumoase pe diverse teme.Parca un pic cam prea diversificat, dar pana la urma cine sunt eu sa judec?

Asadar aici se incheie lista de radiouri deocamdata.

Click-uiti, vedeti, ascultati,analizati.

Blogareala placuta!

2 Replies to “Inaugurare”

Leave a Reply