Invatamant de sacrificiu!!!!!!

M-am saturat de sistemele de invatamant din Romania pana peste cap. Am terminat o facultate destul de nashpeta si un master usor si plus alte cursuri facute pe dinafara, dar deja sunt satul de profesori care vor sa revolutioneze lumea.

1.  Oricat de smecheri v-ati da ca sunteti mai practici decat inaintasii vostrii va pierdeti in detalii si nu reusiti sa va faceti intelesi( poate nici nu avem ce invata de la un profesor ajuns prof cu materiale plagiate de prin reviste din vest).

2.  Aceeasi meteahna la toti: dati exemplu de sistemu din vest. Pocnitorilor aia sunt buni pentru ca au materiale originale si nu texte traduse de studenti ramasi dupa petrecerea de ieri seara ! Aia sunt buni pentru nu se titularizeaza pe pila lu taticu, pe limbiimpingeincur sau daucufundusicufofopentruunpost.

 

3. Desteptilor nu puteti sa faceti un sistem fara organizare, voi mai mult dezorganizati decat sa organizati un curs.

 

…….si sa nu mai imi aduc aminte de Pedagogie care va lipseste cu desavarsire.

5 Replies to “Invatamant de sacrificiu!!!!!!”

 1. SISTEM = Ansamblu de elemente (principii, reguli, forţe etc.) dependente între ele şi formând un tot organizat, care pune ordine într-un domeniu de gândire teoretică, reglementează clasificarea materialului într-un domeniu de ştiinţe ale naturii sau face ca o activitate practică să funcţioneze potrivit scopului urmărit. (DEX)

  Fănele, după ce ai citit definiţia asta îţi dai seama că sistem este un termen pompos şi total nerealist cu care să cadoriseşti învăţămîntul românesc. Noi nu avem un sistem în învăţămînt. La noi învăţămîntul este un haos ce merge înainte în virtutea inerţiei şi nu după nişte reguli. Ca toată ţara asta de altfel.

 2. din haos s-a nascut in haos sa se duca si sa ne lase….io nu citesc definitii ca le doare.

  Io tare m-as intoarce la invatamantul ala comunist nu era el okay da parca dadea mai mare randament….ce ba pe tine te-a tampit mai rau sistemu ala care avea o oarecare rigoare si seriozitate sau asta plin de pil(zd)e si relatii care mai de care mai imbarligate ?

 3. Mane, aici te contrazic categoric. Tara asta a ajuns in rahatul in care e azi datorita invatamintului plin de “randamente” al comunistilor. Babuinii care ne conduc, aia (cei mai multi) care voteaza la alegeri si cei care freaca duda sprijiniti in coada lopetilor unde crezi c-au invatat? In invatamintul ala mirific al comunistilor.

  Pe mine nu m-a timpit invatamintul comunist pentru ca am avut norocul sa nu ma nasc gata timpit. Eu n-am invatat niciodata rahaturile alea comunistoide care le gaseai pina si in manualul de filosofie, in loc de Socrate si Cioran. Eu stiu cu siguranta un lucru: daca astazi ar mai fi fost comunismul eu ori eram la puscarie pentru uneltire impotriva regimului, ori faceam perii si maturi la cooperativa invalidul.

 4. adevarat graiesti tu dar uitandu-te in urma ce sansa dai viitorului ???…hi5-ul e plin de copii care n-au modele in viata, au numai bucati inerte de plastelina pe care le iau drept modele in viata: Guta@Maimuta, MIhaela Stoarfa Banica Radulescu Swartenber Iosif, T Basescu sau cine stie ce alti mari intelepti ca Marius Moga…iar la emisunile preferate de la tv daca incep sa le enumar o sa decartez ce am mancat toata ziua.

 5. Care emisiuni TV? :D SI nu e o intrebare la misto! In curind se face anul de cind nu m-am mai uitat pe un post romanesc TV. TV-ul meu a intepenit pe trei canale AXN Sci-Fi, Discovery, si NGC. Daca vreau sa aflu ce se intimpla in lume: CNN sau Euronews. Daca vreau sa vad de se intimpla la noi, presa online. M-am saturat de babele violate, betivii violenti,i cretinii sinucigasi si soferii donatori de organe prezentati la televizor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.