Ipocrizia Populismului Ieftin -IPI

Sursa: sfinx777.wordpress.com
Sursa: sfinx777.wordpress.com
Urasc ipocrizia populismului ieftin. Hai ca am inceput fix ca un EMO cu verbul “urasc”. Azi am ajuns la un eveniment si am ramas impresionat de miscarea care se poate face pentru un proiect. Ce nu mi-a placut este ca am vazut un fost ministru al culturii si un primar care au dat-o din Cola in Fanta si apoi in Sprite, acuzand nu stiu ce fotbalist ca a distrus un monument.

Bai politicienilor de cariera fara doctrina, ati fost la putere si surpriza ati facut fix o…, altfel azi arata altfel situatia monumentelor. Dle fost ministru al culturii va amintesc ca “Teapa cu cartof” care a aparut in mijlocul Bucurestiului este opera semnata de un tovaras de arme revolutionare din 1989, Ion Iliescu Studioul 4.

Cand un om de rand da vina pe un altul ca din cauza lui o duce prost parca ai un pic de intelegere si-l ierti, dar cand vezi o fosila politica care incearca sa se scuze acuzandu-se finut, iti vine sa pui mana pe furca si sa-i aerisesti un pic stomacul. Ce e ipocrizie in toata schema asta este ca dl. politician vine si-mi vorbeste de oameni care au reusit sa faca ceva mai multe decat au reusit ei si politica lor infometata. Si cand il vezi ca plange pe umarul mortului iar iti aduci aminte de furca si de faptul ca a fost autoritate si a inchis ochii pentru ca tovarasi de companie partidica doreau sa dea tun dupa tun si nici chip sa salveze istoria unui popor sau a unui oras. Nu-i nimic Dumnezeu nu doarme si chiar daca nu crezi in el tot te arde cand iti arde buza mai tare si daca nu crezi in Dumnezeu atunci hazardul-moral tot iti trozneste una peste ochi.

Sursa foto: Sfinx777.wordpress.com

Leave a Reply