Isterie…Idoli si discipoli

Cred ca sunt defect. Eu n-m reusit in viata asta a mea sa-mi gasesc idoli la care sa ma inchin. Eu n-am reusit sa inteleg de ce tre sa tipam toti cand apare un mare cataret e scena, de ce lumea isi smulge hainele de pe ea cand il vede pe idol?

Am fost sambata la Red Bull X-Fighters Bucuresti 2009 si am vazut un spectacol pe cinste. Scheme foarte grele pe care le faceau copiii aia acolo cu ditai motoarele te pune pe ganduri vis-a-vis de puterea lor de concentrare si orele lor in exercitii in care si-au rupt oasele de prin corp, dar nicidecum sa ma faca sa aplaud ca intrat in transa. Am facut un tur de orizont in timp ce cu urechea ascultam indemnurile voice-over-ului:”Aplaudati-lllll pe Niccckkkk!” si om observat ca masele sunt foarte bine miscate de un voiceover priceput…daca i-ai fi luat in parte in afara spectacolului si i-ai fi intrebat ce parere au despre voice over(Dani de la Razvan si Dani, Antena 1…celebru pentru relatia cu Mihaela Radulescu si mare pasionat de motorisme) sunt ferm convins ca ce era la gura lor batea usor inspre discursurile ferentariene si rahovinene decat inspre unul motoristic.

Dar romanu s-a nascut invatat si smecher le stie pe toate da nu stie ce e cel mai important: ca poate fi foarte usor dus de nas.

O alta mare isterie este moartea unor varfuri anonime. Da exact azi e ziua Michael, acum ceva timp a fost ziua Ion Dolanescu, maine o sa fie ziua altui mare om sa-l plangem cand dispare. Cand traieste e curvar, e betiv, e afemeiat, e pedofil, e ultima scursura a societatii, dar cand moare ii luam cea mai faina poza si ne plimbam cu ea prin urbe ca sa aratam noi cat suntem de fani.

Baiatu asta a muncit si a murit muncind, voi presarii, noi cei care scriem aiurea pe colturi de internet ne batem joc de ei si tot noi ii ridicam cand mor…daca asta nu e perversitate atunci ce poate fi ?

.

One Reply to “Isterie…Idoli si discipoli”

  1. Pingback: Eu nu spun adio! | Saturnianul

Leave a Reply