Liber

Nu pot sa ma simt si eu bine un pic, ca brusc in viata mea tre sa apara o umbra de negura, de negru aprins. m-am saturat sa ma trezesc brusc in mijlocul unei portii zdravene de ras cu intrebarea in cap, oare maine sau ins ecunda urmatoare ce chestie nashpa tre sa intample si sa-mi pice cerul in cap.
Lumea in jur vorbeste de chestii roz si gri, eu traiesc intr-o permanenta stare de asediu, asediu al sentimentelelor nege. senzatii de neajung, senzatii de puscarie a vietii printr-un labirint de relatii pe care tre sa le servesc pentru a ajunge la firul iesirii.
e trist am 24 de ani si deja simt ca daca ma opresc din ceva pica tot sistemul, si nu mai am sansa unui restart care sa ma readuca in starea initiala, la fiecare restart al vietii ceva se scade si nimic nus e aduna sau ce se aduna e prea putin fata de ce scadem.
Si lumea, si viata si rudele si prietenii isi doresc ceva de la mine. cu totii isi doresc sa fiu perfect, dar ei niste imperfecti oare cum cred ca pot sa scoata dintr-un biet bot de carne obisnuit un om perfect. sau poate incapacitatea lor de a-si rezolva problemele refuleaza in ordonarea vietii altuia(adica a mea).
Imi vine sa strig, imi vine sa urlu, imi vine sa vomit am o viata ucigator de plicitsitoare cu senzatii bizare. Te duci la piata, iti cautid e munca, iti gasesti de munca, te duci la munca, duminica iesi cu opreteni, pe seara la o bere, sambata muncesti la curte, marti sa platesc netu, joi sa ma duc sa duc intretinere….asa arata o viata in biletele lipite pe un frigider….un frigider care ma va duce la disperare daca nu termina cu afisul de fel de fel de biletele. As vrea sa-mi iau un concediu binemeritat din orice titulatura de copil al parintilor mei, de frate/sora al fratelui/sorei mele, de viitor angajat, de preiten de nadejde, de om al orasului, de calator al RATB-ului, de calator Metrorex…de tot ce-i lumesc si pamantesc….sa stau asa timp de un ceas pe-un nor si pur si simplu sa nu fac nimic doar sa stau, nici macar sa nu mai gandesc…vreau un liber absolut, m-am saturat pana si sa gandesc. Not found….error…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.