M-am intors in vremuri de demult…

Am aterizat in vremuri de demult. Semn ca dincolo de cei 12-13 ani de liniste zbuciumata s-au adunat ganduri peste ganduri. Au trecut anii peste peretii cladirii tale si amintirile prezente s-au contopit cu amintirile tale si totul a fost jucat intr-o dunga de viata. O secunda trista a contopit un val urias de secunde si minute si ore.

Dupa un FastForward a casetofonului cu care urcam jocurile pe HC si un tiuit specific momentului in care jocul intra ,am aterizat in filmul “Lui Dincolo de Zid”.

Dincolo de Zid scria scenariu in timp ce-mi stergea gandurile. Era un REC combinat cu un FastForward, cu cat te duci mai mult in spate cu atat se sterge tot mai repde.

Poate e mai bine asa. Poate dincolo de zid n-am vrut sa las usile inchise, poate dincolo de traume nu vrei sa prinzi un loc. Ma scutur de mine ca si cum m-as scutura de zapada cazuta din cer. Drumul merge mai departe. O poarta atemporala se inchide si totusi in spatele portii raman intrebari:

 • De ce acum?
 • De ce 12?
 • De ce se incepe si se inchide cu acelasi semn pe cer?
 • De ce incepe cu 1 si se termina cu 2?
 • Te amuza?

PS: incepe un sir lung de postari cu adevarat de blog, toate vor sta sub semnul Tag-ului: b-log…. Din 2006 incoace am avut senzatia ca stiu ce e ala un b-log, nu stiu.

2 Replies to “M-am intors in vremuri de demult…”

 1. Este necesar din cand in cand sa rememoram experientele trecuta, asta ne ajuta sa nu auitam dew unde am plecat si unde vrem sa ajungem
  Imi aduc si eu aminte de HC, cum incarcam jocurile de pe caseta, dar eu aveam si o unitate de discheta de 3,5.

 2. @Noni: N-ai inteles. Nu e o rememorare, este inchiderea unui ciclu inceput si sfarsit cu 2 personaje care se aseamana, dar care se diferentiaza printr-un cod social. Sunt greseli ale trecutului remorcate fara rost pe care le trimiti in eter doar activand jocul prin utilizarea altui personaj de aceeasi tipologie dar de tip social opus.

  Chestia cu HC-ul era doar o figura de stil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.