Mamici psihopate

Am avut placerea sa calatoresc azi cu metrou si sa vad doua mamici care la cat de proaste erau pe atat de destepte se dadeau.
Nu pot decat sa zic ca mi-au stricat ziua in cel mai bun mod posibil. Ma sui in metrou la Piata Unirii 2 si iau loc atarnat de o bara langa o usa. Dupa mine in metrou se urcase o mamica cu copilul ei care ocupasera doua scaune. Eu visam in la cai verzi pe pereti, deodata in visele mele apar interferente. Intorc capul instinctiv in directia de unde veneau si dau cu ochii de bovina cu copilul ei. Pesemne beizadeaua facuse ceva la scoala sau gradinita unde o fi fost el, ca masa il certa de zor pe un ton de auzea si mamaia aia surda din vagonu de alaturi.
Mamica avea o fata de psihopata iar copilul era saracu speriat probabil de ce circ ii tot facuse masa de la scoala pana la peron. La un moment dat am crezut ca pustiu e autist sau ca are vreo boala, avea niste miscari cam bizare. Masa marea educata a Bucurestiilor, bovina bovinelor avea o papornita de la un magazin cu staif, cearcane la ochii de zici ca nu mai dormise de cand o facuse masa si dupa ce-i mai aplica cate un soc bietului copil, isi aranja satisfacuta parul si hainele pe ea de parca era cine stie ce madmoazela.Era mandra de educatia pe care io facea lu fisu in metoru. Deja caluti o luasera la trap si eram fascinat de scena la care eram si eu si colegii de metrou partasi. Fie ca vroiam fie ca nu vroiam, zbiera asta de zici ca laa era in vagonu cellalt si n-auzea. Aia vaca,bovina,mulgatoarea incerca sa-l invete pe fisu in metrou sa pronunte ‘laptarie’ intr-un stil de imi venea sa ma tavalesc pe jos(ma mir cum pustiu n-a izbucnit in ras la ce fata avea isterica de masa). Pustiu era pierdut in spatiu. masa ii mai zice vreo 2 iar, dupa care zbiara destul de tare ca:” Bine ti-a facut doamna ca te-a batut, ca meriti ca nu esti atent, ca nu vrea sa fie educat bla bla-uri de 2 bani jumate”…partea tare acum vine, dupa ce mai ia o pauza vaca sa respiresau sa rumege incearca sa-l invete pe asta sa citeasca ceasu:”Uite e …cat e..e 3:35 daca e dupa 30 se zice 4 fara 25″.Masa iar is dadea aere de mare intelectuala iar pustiu nici macar nu se uita la ea. O atitudine corecta avand in vedere ca masa incerca sa-i faca educatie intr-un mijloc de transport deranjand ceilalti pasageri. Deja ma implicasem in povestea asta incat imi venea sa-i fut doua palme sanatoase peste ochii lu ‘Doamna asta educata’ si sa-i zic:”Din asa vaca ce bou crezi ca poate sa iasa?”…dar se pare ca metrou ajunsese la Romana si eu trebuia sa cobor sa las povestea sa mearga mai departe…’ca-n viata’ vorba lu Nea Chilian….dar din pacate povestea nu se terminase. Cobor la Romana dau sa urc scarile sa ies la suprafata si vad o alta mamica(vaca) cu un plod dupa ea coborau in fuga. Plodu abia sarea peste scari masa mai mult tarandu-l dupa ea. Ajunsi aproape de matrou, usile se inchid, la care vaca catre plod:”Prostule din cauza ta am scapat metrou”…doar atat am mai auzit si m-am pierdut in masa umana care cauta sa iasa la suprafata sa scape de prostia care invadase spatiu comun.

Replica vulgara:“Cine pula mea va pune vacilor sa va futeti si sa faceti copii, daca nu sunteti in stare sa-i cresteti? Sa stiti ca daca aveti bani sa va luati nu-s ce zdrente de la magazinul X si sa va coafati ca OZNurile, asta nu inseamna ca stiti sa va educati si copiii.
Decat cu mame ca voi mai bine spermatozoid mort pe vreo faianta de WC”

2 Replies to “Mamici psihopate”

  1. Suuuper post! =)) Unul dintre cele mai comice dintre cate am citit pana acum!

    God, I hate young stupid mothers! :D

    Sa stii ca atunci cand ma ducea mama la camin si pe mine ma tara pe strada dupa ea. Aminitirea acelor dimineti in care mama era in fata si ma tragea dupa ea, iar eu mai-mai ca nu ma impedicam la tot pasul, e una dintre primele amintiri de care imi aduc aminte. Sa rad :)) sau sa plang :(( ?

  2. sa razi…..ca eu n-am fost la camin. Am fost un copil nashparliu si n-am vrut sa merg la camin…eram revolutionar stateam acasa si ma uitam la bulgari si la 13:35 ascultam pe Iosif Sava cu emisiunile lui despre muzica simfonica.

Leave a Reply