Marti 13 si pisica neagra emo

Sursa: f-jokes.com
Sursa: f-jokes.com
Marti 13 iulie 2010, ma pun pe drumul catre birou. Uneori simt ca innebunesc sa astept masina si o iau perpedes pana la prima statie de metrou. Astazi aveam de declarat cate ceva pe niste acte oficiale prin cabinete notariale. Calculez timpii, aleg cabinetu’ si o iau la pas.

De obicei nu trec autobuzele pe langa mine ca ajung la destinatie inainte sa treaca ele pe langa mine. Aazi roiau si ma imbiau sa ma urc in ele si sa parcurg distanta mult mai repede, dar cu ce pret: cu pretul mintii facute pilaf de discutiile din autobuz.

Ii dau inainte trec statie dupa statie pe jos si ajung in fata cabinetului notarial:”Concediu de pe 08.07.2010-18.07.2010″…”Taci ca astia n-au criza, ai dreacu au timp si bani de concediu!”…bag niste vobe de bine din top si purced la urmatorul cabinet….STOP! Care urmatorul ca nu mai cunosc nici unu.

O iau perpedes peste Podul Grant si pasesc timid intr-un alt cabinet notarial. Sub deviza:”De ce s-o rezolvam din prima cand putem s-o rezolvam din a 2 a!” ies din cabinet dupa ce aflu ca imi lipseste un act care pana acum nu se mai ceruse. Ultimele saptamani m-au gasit la cozi si mereu si mereu cu reveniri destul de hilare:”Nu merge softu’!”, “Nu stie sa citeasca DVD-uri!”, dupa modelul “Va lipseste stampila pe timbru, reveniti luni!”.

Ies din cabinet razand. Deja sa ma enervez nu mai am putere, rad si pasesc atent spre birou. In drum o pisica neagra iese de sub o masina, ma masoara si o zbugheste sub masina la fel cum aparuse, oare i-a fost frica sa nu aiba ghinion daca-i tai calea?!? marti 13 iulie 2010, nici pisica neagra nu mai e ce era pe vremuri.

One Reply to “Marti 13 si pisica neagra emo”

  1. Pingback: Tweets that mention Marti 13 si pisica neagra emo -- Topsy.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.