Mass de criza

Cumparati Made in Romania tot ce se poate, de la orez pana la chestii de uz casnic. Nu ma refer ca trebuie sa cumparam Logan, daca vrem si avem bani de Mercedes, dar, producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi vor cumpara produse romanesti, macar pana trece criza, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu poti sa le cumperi pe toate din afara, dar atunci cand poti alege … Cea mai usoara metoda de identificare a unui produs romanesc sunt in general primele 3 cifre din codul de bara. Acestea sunt fie 594 fie 642 (exceptie fac bauturile) (mass)
multam psihedelicule

Oare cati inteleg ca o economie dezvoltata n-ar lua in bascalie o astfel de atitudine, dar la noi nu o vor lua in serios pentru ca smecheria e mai presus de orice…o sa parafrazez ce am zis mai devreme cu un videoclip care o sa va oripileze,dar asta e realitatea in care ne miscam cu totii, asa gandim in momentul de fata:

3 Replies to “Mass de criza”

  1. N-are a face astea sunt rautati care se impart cum se impart injuraturi pe stadioane…ce facem cu consumul de produse 100 % romanesti ?

    Cine consuma produse romanesti ?

  2. Pingback: Artistu zice… » Blog Archive » ROMANIA e “crizata” si vrea sa o pupam in fund!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.