Motiunea Reloaded

Sursa: Sutu.ro
Sursa: Sutu.ro
De 6 ani tot vorbim de motiuni de zici ca Romania se conduce prin motiuni. De fiecare data opozitia nu a avut puterea sa dea jos Guvernul Boc. Astept cu interes Guvernul BOC n+1.

Se pare ca in Romania nu exista un alt premier mai competent decat Emil Boc, acest om mic la stat si mare la sfat este geniul care duce Romania pe culomi nebanuite ale disperarii politice, economice si sociale. Vorba vine ca el, ca de fapt Creierul este El Presidente Basescu.

Au inceput si vrajelile de tip PD-L cu votam motiunea bla bla bla, cine mai pune botu la vrajeala PD-L ori e prost ori are acte si nu putem sa-i facem nimic.

Ce ma surprinde in toata povestea motiunii este atitudinea UNPR-ului, mai nou infiintat-ul partid de centru-stanga dupa cum ne zicea mai zilele trecute Veronica Frumuzache pe twitter:

Sursa: Twitter
Sursa: Twitter

Ca sa inteleg si eu la ce se refera doctrina de centru: Daca nu-ti place ce face stanga sa te dai cu dreapta si invers? UNPR-ul si dorinta lor de a face multe imi aduce aminte de URR-ul lui Cosmin Alexandru care darama muntii acum ceva ani si pana la final a fost doar o fasaiala politica remorcata mai tarziu la o versiune proasta a PNTCD-ului. Imi pare rau dar cu Ontanu si cu restu garniturii de cadre militare de nadejde nu vad cum ar putea sa se aduca un suflu nou in politica romaneasca.

Leave a Reply