Natura are solutia!

Si pentru ca ne place sa traim sanatos, incercam sa mancam cat mai sanatos pentru a prelungi viata cat mai mult. Dar ce ne facem daca mancatul sanatos nu e singurul factor care ne pericliteaza viata?! Atunci apelam la www.farmacieverde.ro pentru a echilibra nivelul de vitamine si substante folositoare pentru ca organismul sa reziste loviturilor din exterior si interior.

Din exterior vorbim aici de stress-ul provocat de traiul de zi cu zi. Toata alergatura asta pe care o facem ceas de ceas, ne macina rezervele strategice de compusi ce refac tesuturi si organisme. Pe unde mai pui ca singuri apelam la tigari, bautura si mancaruri intruzive care ne scurteaza timpul de sedere pe Pamant.

Cu cat am evoluat ca specie mai mult si ne-am creat automatisme si lucruri care sa ne usureze munca, cu atat am devenit mult mai lenesi si nepasatori. Pe vremuri lucruri pe care acum le executam cu masinarii erau executate de oameni manual. Munca era mult mai grea, dar rezultatele erau un pic mai curate. Nu zic ca evolutia e ceva rau, dar cred ca e bine uneori sa ne oprim din tot ceea ce facem si sa ne gandim asa “ce-ar fi daca…”. Si dupa “daca” urmeaza sa te gandesti la un lucru pe care-l faci manual si iesi din paradigma “munca e facuta pentru masini si animale”.

Farmacia verde are efect cat timp si omul isi schimba atitudinea lui fata de viata sa. Ii cunosc personal pe cei de la farmacieverde.ro si pot spune ca de multe ori alaturi de suplimentele oferite am primit si un sfat de viata bun.

Raspunsurile la intrebarile noastre privind viata se gasesc toate in natura. Uneori lupta e complexa pentru a le gasi, dar rezultatul este atat de simplu incat nu-ti vine a crede ca functioneaza. Chestii marunte care sunt in natura ofera o atat de mare bogatie pentru om si nu numai, incat ajungi sa crezi ca Dumnezeu a creat un sistem perfect pana cand a aparut omul sa-l judece.

Ce-am invatat cel mai important din discutiile cu oamenii de acolo este ca de cele mai multe ori lucrurile care noua la suprafata ni se par oribile aduc cele mai multe beneficiu organismului. N-ati observat ca ceaiurile care nu sunt placute la gust sunt cele mai bune pentru corp?! Ma gandesc spre exemplu la ceaiul de pelin care este atat de amar incat ai senzatia ca vrei sa te omori cand il bei. Lucrurile care au un gust placut nu rezolva probleme care apar in functionalitatea organelor corpului omenesc. De aceea au aparut suplimentele pentru a ajuta oamenii care nu suporta tratamente directe.

Suplimentarea alimentarii organismului cu vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali trebuie facuta cu atentie. Multe dintre produsele gasite pe site au la baza anii de cercetare ai doctorului Matthias Rath in domeniul Nutritiei Celulare. El si-a structurat cercetarea pe 3 axe: gama de Formule de Baza, Programul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Mai Multe despre acesta gasiti pe wikipedia.

Natura are un mod miraculos de a ne arata cat suntem de mici in comparatie cu ceea ce poate ea sa ne ofere. Totul ne este la indemana, noi trebuie doar sa intindem mana si sa le luam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.