Neogen, Top Bloggers si Treaba romanesca


Viata in Romania e exact ca-n reclamele de la Cavadoro si Unirea.

A mai avut loc inca un meeting Blogaria organizat de cei de la neogen cu bloggeri de top din Romania.

An de an auzim aceleasi replici din partea bloggerilor ca Neogen-ul nu-i asculta sau ii asculta si fac treaba pe jumatate si celebrele picanterii cu glume cu pisati in piscine si bautura pana borasti(reminsicente ale adolescentei traite tarziu)si nimic din partea Neogen-ului.

Din punctul meu de vedere Neogen-ul a ramas in urma cu dezvoltare, este un produs demodat care nu prea isi mai are rostul in forma actuala pe internet…doar daca il rebranduiesc si ii dau o utilitate unitara si nu ca in prezent o ciuperca care aduna mai multe buburuze sub ea, buburuze care nu cresc mai mult decat poate duce ciuperca.

Bloggeri astia mici si rai care au idei atat de geniale si de briliante as vrea sa-i vad lucrand la un proiect comun si mare sa vad ce mare branza fac. De vorbit e usor, de dat cu piatra in pacatos nu e greu, de intrat in arena e mai dificil. An de an aceeasi poveste cu final asteptat, aceleasi rezultate…oare investitia unor astfel de iesiri isi mai justifica existenta ? sau un astfel de meeting este doar o forma de publicitate la care partile sunt de acord: voi veniti mancati, beti, va distrati si dupa scrieti de noi si totul ramane asa cum am stabilit.

In Romania unde sexul,crima si mortaciunea sunt strategii de dezvoltare pentru proiecte care se vor a fi mari, trebuie mai intai sa educi si dupa sa contruiesti…si asta ar trebui inceputa din interior spre exterior.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.