Drumul invers de la Brand la Om…

Sursa: flickr - dorin frunzete
Sursa: flickr - dorin frunzete
Ziceam mai demult ca sunt “Un nimeni online“. Mi-am asumat aceasta eticheta si ma plimb nestigherit cu ea, am adus-o in agora pentru a v-o impartasi spre adoptie. Dincolo de micile racaieli pe care le avem zilnic trebuie sa intelegem ca mai presus de persoana noastra sunt si ceilalti.

Uitati de brandingul propriul si incercati sa faceti ceva pentru cei din jur. Uitati de miscarile fotografice pe care le intreprindeti doar pentru a va mai creste grandoarea imaginii pe care incercati sa va cocotati semeti.

Stiu ca unii dintre voi castiga bani din ceea ce fac si sunt ai dreacu de mandrii ca au ajuns unde au ajuns chiar daca au calcat in picioare cadavre de prieteni. Va rog ganditi-va de doua ori inainte sa tineti morala celor de care aveti nevoie pentru a-i face sa marjeze la ideile voastre astfel incat voi sa fiti acoperiti de glorie si contracte babane, unii dintre noi am mai si citit nu doar ne-am plimbat cu carti in mana la metrou.

Nu uitati ca:

  • In lumea asta in care vreti fiecare sa castigati o bucata de paine vor cu totii sa castige cate o bucata de paine.
  • Cand voi gustati placerile Adsense poate altii de abia le descopereau, nu acoperiti de “glorie murdara” stradania altuia de a se ridica.
  • Cand voi ati aplicat primele bannere, altul poate apasa cu stangacie pedala banner exchange-ului.
  • Intelege-l si ofera-i posibilitatea sa discutati de la egal la egal, nu-i cere sa vina sa vorbeasca cu tine de pe pozitia inferioara a piedestalului de impostura pe care te-ai cocotat.

E usor sa epatezi, mai greu e sa te comporti ca un Om.

Sursa foto: flickr – Dorin Frunzete

Leave a Reply