Online media

Le place sa le zici dupa titulatura functiei: new media, planner, executive account, executive protofolio, sunt niste rupti in cur majoritatea, au descins din sate indepartate ale tarii, au iesit din cutiile de chibrituri ale Cizmarului.

Si-a tras straie de la magazine de fitzosenie, isi face weekend-urile in mall, mananca ca fiara doar junkfastfood, dar s-a ajuns: are credit la masina, are credit la casa, injura criza dar nu intelege fenomenul.

Ea e o pisi adorabila care se rupe in figuri pe la cluburi cu staif, spera sa o observe bou de sef sa-i dea o buca si sa ajunga si ea undeva mai sus( ca s-a saturat cat sta sub el;).

El cioban vero, vero…se imbraca stilul metrosexual, uraste costumul, masina pe credit de preferat ceva care sa fi fost masina anului, sau o masina care sa-i ofere prestanta, sa cada proasta pe spate cand il vede. Neaparat merge la sala in haita ca altfel daca se duce singur se simte stingher ca n-are cu cine sa se puna in valoarea, sa-si arate talentu’.

M-am saturat de oameni fara idei care copiaza idei din vest si le prezinta ca fiind originale, daca as fi in locul vostru as tacea dracu din gura si nu m-as mai bate cu caramida in piept ca sunteti pionieri intr-ale internetului si ca restu fura si numai voi sunteti aia cu idei originale;)…timpul separa secaturile de valori, mult succes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.