Open coffee, Balaurul, 1000eu.ro si online-ul

In creierii diminetii cand somnu ii al mai dulce ca nu l-ai prins la 3-4:00 din cauza problemelor pe care le mai ai de rezolvat pe la diverse, am ajuns si eu la Open Coffee.

Ce s-a petrecut acolo?
Pai ce sa fie Manafu si baietii de la Balaur.ro au lansat o idee mai veche a lui Manafu: 1000eu.ro. Zice Manafu ca i-a venit ideea mai demult si ca nu a reusit sa o puna in practica, asa ca dupa ce a vazut minunea de site numita Balaur.ro s-a gandit sa prezinte ideea 1000eu.ro baietilor sa-o dezvolte ca o prelungire a proiectului lor.

Ce face Balaur.ro?
Pai nimic special decat ca iti scurteaza din timpul de cautare a unui job pe internet. Adica? Adica decat sa pierzi tu timp si resurse si sa deschizi 100 de taburi cu site-uri de joburi mai bine cauta Balauru pentru tine.

Ce vreau 1000eu.ro ?
Pai 1000eu.ro e o nisare a Balaurului si cauta pentru tine doar joburile care te intereseaza dintr-un anumit domeniu dar care depaseste pragul de 1000 de euro ca salariu. Interesanta idee si mai interesant ca apare intr-o perioada macinata de frica si asteptare, adica de criza.

In alta ordine de idei s-a mai discutat si despre cei care intra in piata online ce asteptari au vis-a-vis de ce ofera.

O concluzie ar fi ca si de o parte si de cealalta exista oameni care aduc plusuri si minusuri, dar cel ma important este ca noi cei care intram in piata asta trebuie sa invatam ce sa cerem cand ajungem in fata unui “adviser” pentru ca timpul lui inseamna bani. Vrei sa faci un proiect si ai nevoie de un sfat? Nu te duci ca flaimucea cu figuri in cap si zici:”Ba invata-ma sa ajung si eu smecher ca tine?” Multi dintre cei care au ajuns sus au nopti nedormite, au tone de nervi aruncati in fata PC-ului, au tone de pagini virtuale rasfoite si invatate. Cred ca macar pentru atat merita respect si un control al limbajului cand ajungi in fata lui. Gandeste-te ca sunteti sute daca nu mii care vin sa-i frece la cap cu aceleasi intrebari( stupide uneori), analizeaza-ti intrebarile inainte sa i le adresezi si gandeste-te cu ce ai putea fi mai special sa-l surpinzi ca el sa fie multumit si sa-ti ofere un raspuns cat mai aproape de ce te intereseaza.

Restu povestilor le mai gasiti si pe la cei care au participat si au scris despre:
Cristian Manafu(Manafu.com / Agentia de comunicare online Prodigy)
Razvan Tirboaca(Zoom-Studios)
Mihai Mafteianu(Mafteianu.com / eWiki.ro)
Adrian Ciubotaru(adrianciubotaru.ro)
Andrei Rosca(Bookblog.ro)
Costin M. (Necenzurat / Socialgeek.w2.ro)
Costin Cocioaba(Ecostin.com / Refresh.ro)
Bogdan Theodor Olteanu(Bto.ro/ Millenium Comunication)
Cristian China-Birta(Chinezu.eu / Sportlocal.ro )
Vinatoru Mihai Adrian(Fast Net Promotion SRL / E-oferta.ro)

Later edit: a mai fost si Auras Mihai(aurasmihai.ro/ 3ner.ro)

restu’ care mai sunteti si nu v-am mentionat va rog sa ma trageti de urechi;)

3 Replies to “Open coffee, Balaurul, 1000eu.ro si online-ul”

  1. Pingback: 1000eu.ro – cocalari, manelesti si tineri profesionisti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.