Pauzele lungi si dese “Cheia” marilor succese….Vacanta!!!!!

E timpul vacantelor. E timpul pentru o pauza.
Stiu ca vacantele se programeaza din primavara, dar pentru cei care au intarziat momentul alegerii de frica instabilitatii economice BiletdeVacanta.com are cateva oferte interesante.

“Trenule masina mica
unde-l duci tu pe …” , si aici completam dupa caz cu numele ficaruia care se incumeta la o excursie cu trenul.

Distractie in Europa: Amsterdam – Paris – Bruxelles. Incepi cu Amsterdam taramul placerilor interzise, ajungi in Paris locul unde se consuma povesti de dragoste istorice si termini cu Bruxelles locul unde se iau decizii importante pentru viata europenilor si uneori si a lumii. O excursie 3 obiective: distractie, dragoste si istorie, decizii politice.

Pelerinaj in Tara Sfanta. Mergi inapoi in istorie. Fie ca esti crestin, musulman, budist sau cine stie ce alta religie din univers, este musai sa studiezi si restul religiilor pentru a intelege mai bine pe cel de langa tine. Si cum poti intelege mai bine religiile daca nu introcandu-te la origini?!? In cazul de fata te intorci la originile istorice biblice. Urmezi drumul Golgotei incercand sa surprinzi in interiorul tau istoria. Pasesti in Gradina Ghetimani incercand sa afli taina rugaciuni. Te afunzi in locurile de importanta vitala pentru un popor si pentru sensul istoric al unor populatii intregi. Dincolo de ura pe care ne-o purtam istoric trebuie sa invatam sa ne intelegem si sa ne acceptam. Un drum in Israel iti poate arata adevarata parere despre niste oameni pe care-i catalogai pe baza analizelor facute de altii.

Dubrovnik 2011 Croatia. Locul unde marea si muntele isi dau mana pentru a-ti arata o poveste a unor locuri salbatice locuite de popoare vii. Europa de Est este fascinanta pentru istoria ei vie si plina de zbucium. Fiecare limba de pamant are povestea ei cu bune si rele. Fiecare om a incercat sa lupte pentru locul lui in istoria locurilor. Croatia nu face nota discordanta din aceasta poveste chiar daca pozitia e un pic orientata spre Europa Centrala. Vizite istorice stropite cu vin si imbracate in pauze de mancare exotica face din Dubrovnik un loc inzestrat cu puterea de a te relaxa pentru o toamna lunga. Daca te gandesti ca iti ofera si o gramada de sporturi pe care le poti practica in conditii civilizate, iar seara te poti lasa in voia valurilor in croaziere minunate, vei deveni un fan al locului si vei intreba de abonament de vacanta in Dubrovnik.

Orice vei alege de pe Biletdevacanta.com incearca sa aduni in jurul excursiei si cativa prieteni buni, o vacanta reusita este cea in care ii ai pe cei dragi alaturi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.