Pe ei, pe mama lor!

A trecut criza, au trecut si alegerile lu’ Peste Prajit (candidat din partea Partidului Libelula Democracanta) si vine peste noi o perioada de imbuibare evlavioasa si pioesenia excesului de alcool, Mos Craciuni si Moase Craci(te)unite.

Am votat din nou, E bine. Am votat pentru comunisti sau contra comunistilor. Suntem multumiti la anu o sa ne bucuram de somaj intr-o democratie simulata. Prevad in primavara sa se sparga buba si sa iasa dracii din lume, sa iasa in piete, mitinguri…atunci sa te tii democratie cu Jandarmu’ si Tonfa, fara Luois de Foune.

Politic vorbind traim niste vremuri economice cacacioase si o economie politica de cacat. Singura speranta ca sa trecem cu bine de noua mare criza este sa vindem subsolul Rosiei…cred ca special pentru astfel de speculatii a fost creata instabilitatea asta economica. vazand toate astea in vine sa borasc cand ma gandesc la trecerea la euro si pasirea in democratia de tip american: democratia unui sistem comunist bazat pe ura, pe carteluri de speculatori si alegeri “libere” dictate de baietii
destepti de la servicile secrete. Viitorul suna bine, sper sa nu ajungem dracu ca Indienii in rezervatii…ca iar i se scoala la popoarele balcanice si cine stie ce dracu mai inventeaza butoiul de pulbere(asta nu e cum grresit crede lumea de la arme, asta e de la alcool si de la consumul de alcool care incepe de la varste cat mai mici). Asadar suntem in cacat si stiu daca mai suntem asa de rezistenti sa asteptam sa se usuce ca sa putem merge pe el.

Va las sa audiati o melodie interesanta. In ultima vreme ascult tot mai mult hiphop, o fi scarba politica de care sunt cuprins?

One Reply to “Pe ei, pe mama lor!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.