Petreceri reusite cu personaje de poveste!

Cand te gandesti ca urmeaza sa cauti un loc pentru petrecerea celor mici ai tai trebuie sa ai in vedere pentru buget si niste animatori pregatiti sa arunce in aer petrecerea celor mici. Avand in vedere ca noile generatii sufera o transformare subtila diferita fata de cresterea de pe vremea noastra, nevoia de atentie intr-un sens distractiv este un must-have al generatiei.

N-am crezut acest aspect al dezoltarii celor mici pana cand n-am vazut pus in practica la o petrecere de pitici. Cand am descins sa petrecem trecerea la o noua varsta a copilului respectiv am crezut ca am aterizat in paradisul personajelor de poveste. Zane si printi, personaje de prin desenele Disney, parca si tu ca adult intrai de multe ori in jocul acelor animatori.

Cand am auzit prima data de o astfel de posibilitate, educatia mea comunista a protestat imediat. Acum ceva ani auzisem ca niste prieteni care erau parinti se pregateau sa faca o astfel de petrecere cu personaje. Gandeam persiflator ca sunt doar niste snobi care vor sa epateze in fata cunoscutilor. N-am fost atunci prezent la petrecerea respectiva si n-am putut sa vad ceea ce inseamna. Asta-i sfat pentru viitor chiar si pentru mine ca trebuie sa vad intai si apoi sa judec.

DE CE zic DA pentru petrecere cu animatori personaje?

Ma oameni buni putem sa facem petreceri si noi cu cei mici si sa incercam sa ne jucam noi cu ei in locul acelor animatori, dar nu vei putea sa-l captezi la fel de mult intr-un joc cum il capteaza acel personaj. Oricare dintre noi cand are nevoie de reparatiei intr-un domeniu in care nu se pricepe apeleaza la un specialist. In acelasi mod poti sa gandesti si despre petrecerea cu cei mici.

Pe tine te vede si cu tine se joaca zi de zi, astazi cand petrece este o zi speciala. Cum poti sa-i oferi acel special zilei daca nu aruncand asupra petreceri un strop de magie cu personaje de desen animat. Daca mai adaugi si un strop de magie cu pictura pe fata atunci copilul ala la final de petrecere va radia mai cev decat Soarele de fericire.

Si-n fond si la urma urmei esenta unei petreceri este un Copil fericit!

In ofertele celor care ofera animatie pentru petreceri vad ca sunt si Ursitoare pentru botezuri. Aici la o simpla zi de nastere este una, dar pentru un botez un astfel de moment este magnific. Le-am vazut in decursul timpului pe la botezuri si pot spune cu mana pe inima ca este acel lucru care bucura pe toata lumea. De la cei mici si pana la cei batrani poti vedea bucurie pe fetele lor. Multe dintre programe in astfel de cazuri te muta cu totul pe taramul de poveste si-ti lasa in minte si in suflet o bucata de fericire greu de miscat de acolo.

Astfel de momente sunt bucurii mici care fac petrecile placute. Avand in vedere ca ajungem tot mai mult sa traim ca in vest fara timp liber pentru discutii cu prieteni sau rude, animatorii de petrecere iti pot oferi timpi liberi in care sa pot discuta. Cei mici se joaca si din cand in cand te implica si pe tine in jocul lor, dar de cele mai multe ori raman captivati de jocurile si concursurile care se desfasora. In acest fel fiecare primeste ce isi doreste si nu apare tensiunea unei zile in care a trebuit sa-ti sacrifici timpul tau pentru timpul lui. La final de zi cand mergi la culcare copilul tau iti va multumi din ochi daca nu mai are cuvinte pentru a exprima bucuria distractiei de care tocmai ce a avut parte. Si-n colturi de oras va mai licari bucurii din sufletele de copii ce tocmai s-au intors de la petrecerea cu personaje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.