Politic vorbind traim intr-o bucla comunista


De 18 ani ne taraim sa construim democratia. Cum poti sa pretinzi ca vrei sa construiesti democratia cand pana mai ieri 99% dintre ei erau la picioarele tovarsului stergandu-i de sudoare picioarele obosite de la suturile in fund pe care le dadea poporului.

Un umar au pus la treaba asta si popoarele prietene din occident pe care am fost invatati sa-i uram tocmai ca mai apoi sa-i consideram poporul prieten si salvator. Comunismul este o forma de conducere nascuta tot in democratie. Este forma primara de democratie, comunismul formeaza strutura pe care trebuie sa se aseze democratia. Comunismul urbanizeaza, comunismul te face sa urasti uniformismul si iti impune anumite reguli de bun simt pentru ca mai tarziu sa te blochezi cand ti se cere sa faci acel lucru, numai pentru ca-ti aminteste de comunism: recilcarea e unul dintre aceste tipuri de reguli.

Un alt factor important este bautura…forma primara de contrangere, prima forma de manipulare si de transformare a maselor in blocuri unitare de executie…comunsimul a cosntrans treaba asta pentru ca dupa masa sa refuleze in consumuri imense de bautura . Doi iepuri impuscati dintr-un foc: Consumul angrezeaza productia de alcool si formeaza masa de manevra pentru eventuale miscari politice de imagine.

TV un al-n+1-lea element care a fost folosit in scop de manipulare, comunismul ti-a oferit 3 ore de plcitiseala, iar democratia vine si-ti ofera 2 de ore de programe…nu conteaza ce vezi la televizor, nu conteaza ca te indobitoceste important e ca iti hranesti frustrarea celor 3 ore: sex, crima si anomaliile constituie reteta perfecta catre o Democratie controlata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.