Popor de pinguini

Sursa: FunBumperStickers.com
Sursa: FunBumperStickers.com
Avem probleme si nu gasim solutii la ele, drobul de sare se balangane pe soba si noi ne jucam cu motocei de pisica de-a economistii politicieni socialistodemocrati.

Am observat ca ultima moda de a protesta in Romania este “de a canta” Dansul Pinguinului in pietele unde se strang si politicienii. Lideri de sindicat trebuie sa fie cel mult oligofreni ca sa protesteze in felul asta. Eu unu daca as vedea pe unii ca danseaza in piata mi-as baga fix toata p**a in poporul ala si mi-as continua afacerile pe care le rulez cu statul:


Blaga: Eu nu iau lecţii de la Macovei, nu voi interzice ginerelui meu să lucreze în privat

Sindicatele, guvernul, presedintele si opozitia trebuie sa plece in insulele de unde isi ruleaza afacerile si sa ne lase cu simpatia care ne-o poarta si solidaritatea cu noi cand ei zac amorf pe bani grei si fara sa faca nimic, iar noi ne zbatem ca pestele pe uscat. Astia 4 sunt pe sistemul drobului, in loc sa puna dreacu mana sa uite o perioada de furt si sa puna osu la relansarea tarii ca sa aibe ce sa fure, ei se uita prin colturi doar doar s-o mai gasi ceva de sutit.

Imi vorbesc toti gusati si toate infoiatele despre mediul privat, despre cat de bine merge, dar eu nu vad decat oameni care se chinuie sa supravietuiasca in piata. Firmele “serioase” ale “cadrelor de nadejde” continua sa prospere doar pentru ca fac afaceri cu statu pe bani grei, ba chiar si firme straine de la UE, NATO, URSS ai venit si au facut afaceri cu actuala guvernare, deci ar cam trebui sa taca si forurile internationale pentru ca isi au partea lor de vina.

Mediul bugetar este oglinda unei tari conduse politic pana si in ultimul WC din ultima comuna de pe ultima ulita de Romanie democracanata. Johnnie Walker si printul Yoda -sef de guvern- traiesc intr-un glob de cristal format de capusele care i-au sustinut in functiile in care se regasesc.

Pinguni din toate tarile Rariti-va!

Leave a Reply