Presedintele Germaniei si premierul Japoniei!

Sursa:  Podu-Iloaie
Sursa: Podu-Iloaie
Mi-as dori sa avem o clasa politica cu presedinti ai Germaniei si premieri ai Japoniei. M-am sictirit de politica dambobiteana cu caracterele jegoase care in 6 luni au doua pareri diferite in ceea ce priveste economia.

In iarna Basescu se suia pe masina si pactiza cu agricultorii, Radulescu era fericit. Azi agricultorii sug cuc de la acelasi presedinte.

In iarna Presedintele si Premierul ne promiteau crestere economica si relansare, azi avem scaderi de salarii si reduceri de pensii.

In iarna lumea vota cu Basescu pentru a nu reveni comunistii la putere, azi Basescu este asemuit cu preamaritul Fiu al Poporului, Unicul si inegalabilul Nicolae Ceausescu.

Nu mai suport discursurile populiste de tipul:” Noi am facut tot ce am putut, ailalti e de vina, hai sa mai furam ce a mai ramas….”

Mi se plange Udrea ca are un teren pe care a vrut sa-l praduiasca si ca are rata la banca de 3 miliarde, cattt frateeeee???!!!!

Vreau politicieni cu cohones care au simtul responsabilitatii asupra deciziilor luate in cunostinta de cauza si nu “independenti” care asteapta sa vada de unde iese ceva. Cum era vorba aia romaneasca: “Nu se poate si cu pula in cur si cu sufletul in RAI”.

Vreau presedinte si premier onorabili, cer prea mult???

Sursa foto: Podu-Iloaiei

One Reply to “Presedintele Germaniei si premierul Japoniei!”

  1. Pingback: Tweets that mention Presedintele Germaniei si premierul Japoniei! -- Topsy.com

Leave a Reply