Semne

Priveam selectii dintr-un concert rock pe youtube si m-a lovit o dilema: de ce roackerii la concerte trebuie sa faca schema cu coarnele diavolului sau cel putin asta cred ca semnifica ridcarea pumnului in aer cu aratatorul si degetu mic ridicate, sa fie vorba de o fita rockeristica sa te dai asa un pic satanist, un trend.

Multe din cantecele lor vorbesc de viata si de realitati pe care fanaticii religiosi le ignora catalogandu-le drept sataniste. In afara de cativa care bat campiile psihiatrice si au probleme in a adula pe Satana sau alte entitati metafizice, restu trateaza probleme serioase,probleme istorice, probleme de cultura pe care poate unii dintre noi nu le stiam sau daca le stiam le-am uitat.

Am vazut de-a lungul timpului fel de fel de popi cu IQ subunitar si probleme psihiatrice grave care incercau sa ne explice cat de nociva e muzica rock si cum ne indeamna la crime si fel de fel de nenorociri. Niciodata un preot nu a vorbit de preacurvia din manastiri, nici un preot n-a vorbit de colegi care-si futeau enoriasele pacalindu-le ca astfel vor fi mantuite.

Fiule, spune invatatura, e bine sa faci ce zice popa si nu ce face el…. babo lasa vrajeala, vorba reclamei.

Si pana la urma despre ce vorbim, care apartine satanei si care apartine Dumnezeirii? Pana cand aflam va las sa va delectati cu una bucata Alexander the Great a celor de la Iron Maiden si din tabara opusa va las in compania Florinei Hinsu cu Cruce Sfanta Parasita…eu le ascult cu placere pe amandoua.

Iron Maiden – Alexander the Great

Florina Hinsu – Cruce Sfanta parasita

3 Replies to “Semne”

  1. depinde daca pe langa cele doua degete mentionate de tine, mai are si degetul mare un rol. daca e si el intins, la origine insemna “I love you” in limbaj surdo-mut.
    bine, sunt convisa ca nu toti cei ce folosesc semnele astea stiu si ce inseamna ele, de multe ori doar e “cool”… dar unii stiu :)

    crinutza’s last blog post..Citesc

  2. Ha ha da nu m-am gandit si la punctul asta de vedere.

    Pacat ca cei mai mlti dintre ei nu asculta cu urechile melodiile si le asculta doar superficial, multe dintre ele eu mesaje grele filosofice sau cel putin asa imi par mie.

  3. Pingback: Alexandru cel Mare | Stefan Manea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.