Spalatorii de cadavre blogosferice

Daca e ceva care sa nu-mi placa mai mult si mai mult la asa numita blogosfera din Romania, este functia de spalator de cadavre.

Sa ma explic. Esti inscris intr-un site care masoara marimea sculei tale de blog, ai amici care la bine si la rau da un link pentru ca gura ta de infometat sa manace o painica calda, te bati cu caramida in piept ca tu esti cel mai bun si ca tu faci parte dintr-o grupare buna care propovaduieste binele in blogosfera romaneasca, dar din cand in cand te ocupi de spalare jegoasa de cadavre. Incerci sa epatezi pozand intr-un coollest guy, dar nu esti decat un pensionar infect cu relatii in blogosfera si esti folosit de la moment la moment pe post de viagra la scularea de trafic sau la spalarea unui cadavru.

Ii stiti foarte bine sunt acei “I do” cand in blogosfera apare un nou val de viral. Daca Unu scrie despre cat de mica o are Mircea Badea, brusc apar inca 3-4, n+1 astfel de spalatori de cadavre care sa aprobe si sa aduca argumente care mai de care mai penibile pentru a intari cele spuse de cel de mai sus.

E exact acelasi lucru pe care-l facea Vadim penetrand frenetic cu limba lui inima fundului Tovarasului cu poezii limbistionistice.

Deci copii mai usor cu spalatu de cadavre si sculatu traficului la morti. Daca ei vor pica la fund si voi veti pica tot la fund. E matematica pura:
Cine mananca cacat
si tranzactioneaza cacat
in el va muri innecat….Pofta buna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.